Jachtspot advertentie website

js-logo-goeieVanaf dinsdag 29 maart is er een nieuwe jachtadvertentie website, die het voor de jagers nog makkelijk wil gaan maken om hun advertenties te promoten en te plaatsen. De nieuwe website is: www.jachtspot.nl. Neem gerust eens een kijkje op de site en laat ons op de Facebookpagina weten of je alles hebt kunnen vinden op de website.

De grote voordelen van Jachtspot.nl zijn dat het ontzettend overzichtelijk is. Dit maakt het voor u nog makkelijker om een advertentie te vinden! Een advertentie is binnen enkele minuten geplaatst en blijft tot wel 30 dagen online staan. Op de grote kaart die u direct ziet op de homepagina staan alle advertenties duidelijk in beeld zodat u als bezoeker direct kunt kijken of er in uw omgevingen een advertentie of jachtveld te vinden is.

Op jachtspot.nl kunt u alle jachtvelden plaatsen die u als jachtveld heer beschikbaar hebt. Wilt u uw land leasen of verhuren aan Nederlandse jagers dan kunt u een advertentie plaatsen op Jachtspot.nl. Wij zijn ook bezig met verschillende Duitse partijen om in contact te komen en de mogelijkheid te bieden aan onze bezoekers om te reageren en te jagen op Duitse jachtvelden. Hou daarvoor de website in de gaten. Door de overzichtelijke indeling van de website is het ontzettend eenvoudig om alles te vinden wat u als jager nodig heeft.

Het registeren op Jachtspot.nl is helemaal gratis. Het bekijken van alle geplaatste advertenties en jachtvelden zijn ook gratis te bekijken en daar kunt u dan in contact komen met de adverteerder. Wij willen niet de mogelijkheid bieden aan Jagers om alle stukken weiden maar leeg te schieten, want wij gaan uit van de verantwoordelijkheid van de Jachtheren. Zij zijn verantwoordelijk voor hun weiden en moeten daarom ook in de gaten houden dat het gebied in top conditie blijft. Wij hebben als Jachtspot.nl hier de volste vertrouwen in dat dit helemaal goed komt!

Het is middels Jachtspot.nl wel mogelijk om in contact te komen met andere jagers uit andere regio’s en op die manier ook eens buiten u comfort zone te komen en te jagen in een ander gebied waar u als jager minder bekend bent.

Wij hopen u advertentie snel tegen te komen op www.jachtspot.nl

Waidmannsheil

 

Print Friendly

Reageren is niet mogelijk