Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Duitse cursus ‘Kundigen Person’ op 11 Maart 2016 te Amersfoort.

11 maart 2016 -19:00 - 22:00

€95

Kundigen person boek

Nog steeds komt het regelmatig voor dat Nederlandse en Belgische jagers bij het boeken van een jachttrip bij de Landes- of Bundesforst niet (kunnen) voldoen aan de vereiste status van ‘Kundigen Person’ en daardoor niet kunnen deelnemen aan aanzit- of drukjachten.

Jagdburo NimrodiA uit Haaksbergen organiseerde in samenwerking met jachtforum.nl  enkele ‘Schulungslehrgange zur Kundigen Person’. De animo hiervoor bleek dusdanig groot dat de cursus al snel vol zat. Op veler verzoek organiseren we daarom in Maart a.s. nogmaals een cursus voor de ‘laatkomers’.

Deze Schulungslehrgang zal plaatsvinden op vrijdagavond 11 Maart 2016 in Amersfoort. De cursus is conform de Duitse regelgeving. Een en ander zal ongeveer drie uur in beslag nemen. De cursus is Duitstalig, er wordt geen examen afgenomen.
Na afloop van de cursus ontvangen de deelnemers het door de Duitse autoriteiten afgegeven Zertifikat ‘Kundigen Person’ en het boekwerk ‘Wildbret-Hygiene, das Buch zur Wildbretverwertung’. Het Zertifikat is voor onbepaalde tijd in de hele BRD geldig.

De deelnamekosten bedragen 95.- inclusief BTW en het studieboek.


Aanmelding voor deelname kan uitsluitend per e-mail en vermelding van:

  • volledige naam:
  • adres:
  • geboortedatum:
  • telefoonnummer:
  • emailadres:

Opgave uitsluitend via: info@nimrodia.nl

NB: Aanmeldingen waarbij de volledige gegevens ontbreken worden niet in behandeling genomen. De gevraagde gegevens zijn nodig voor de uit te schrijven deelname-certificaten.

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
11 maart 2016
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
€95
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Jagdburo NimrodiA
E-mail:
info@nimrodia.nl
Website:
http://www.nimrodia.nl

Locatie

Amersfoort
Nederland + Google Maps