Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Hubertusviering op zondag 5 november 2017 te Beckum

5 november 2017 -10:30 - 12:00

De eerste viering door Enschedese Jagersvereniging gehouden was in 2000. De eerste jaren sober maar allengs de jaren groeiden is het een evenement geworden waar menig jager naar uitkijkt en bijwoont.

Het kan worden gezegd dat de opkomst door deze jaren heen enorm gegroeid is en dat de viering in de R.K. Heilige Blasius te Beckum, (Haaksbergerstraat 187, 7554 PA Hengelo), een bijna volle kerk biedt.

Net als de afgelopen jaren zal ook dit jaar aalmoezenier Anne Kramer de kerkdienst in het Twentse dialect opdragen en wel in de R.K. Heilige Blasius te Beckum, die voor deze dag feestelijk is versierd.

Aanvang van de kerkdienst is 10.30 uur en gratis toegankelijk voor allen die deze bijzondere viering willen bijwonen.

Tijdens de kerkdienst geeft zoals ieder jaar te doen gebruikelijk de jachthoorngroep Les Trompes de Quatre Vents acte de présence.

De organist en het dames en heren kerkkoor van R.K. Heilige Blasius zullen tevens de mis begeleiden.

Na de mis is er gelegenheid om uw jachthond door Anne Kramer te laten zegenen en gezegd kan worden dat de ervaring heeft geleerd dat velen hiervan dankbaar gebruik maken.

De Twentse Jachthoornblazers zullen u na de kerdienst bij uw binnenkomst bij Het Wapen van Beckum (Boenders), Beckummerkerkweg 20 te Beckum begroeten.

Eenieder is van harte uitgenodigd om de kerkdienst bij te wonen. Aansluitend aan de kerkdienst in de R.K. Heilige Blasius bent u van harte welkom om bij Het Wapen van Beckum het nodige in de vorm van een kopje koffie of ander drankje tijdens een gezellig samenzijn te genieten. Ongetwijfeld zal dan veel jagerslatijn ook dit jaar over de tafel gaan!

Voor de laatste nieuwtjes en informatie kunt u altijd even een kijkje nemen op onze website www.enschedesejagersvereniging.nl

Elly Huijsman,

PR Enschedese Jagersvereniging

enschedesejagersvereniging@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
5 november 2017
Tijd:
10:30 - 12:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
www.enschedesejagersvereniging.nl

Organisator

Enschedesejagersvereniging
Telefoon:
0547 - 260 878
E-mail:
enschedesejagersvereniging@gmail.com
Website:
www.enschedesejagersvereniging.nl

Locatie

RK Kerk Heilige Blasius
Haaksbergerstraat 187
Beckum, Overijssel 7554 PA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0547 - 260 878