Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

JACHTHONDENPROEVEN JTGH EN JTG TIMING DRENTHE ZATERDAG 4 NOVEMBER 2017 TE ODOORNERVEEN DRENTHE

4 november 2017 -08:30 - 17:30

€40

JTGH

Stichting Jachttraining voor Gebruikshonden

Jachthondenopleiding JTG Timing van Jan Kloese en Fokkien Bruintjes organiseert in samenwerking met de JTGH op zaterdag 4 november 2017 een JTGH Artemis Jachthondenproef in Drenthe. 

Wij zijn dan te gast bij de Fam. Meppelink, Haantje 7 te Odoornerveen in Drenthe.
Het terrein leent zich uitstekend om hier puur op de dagelijkse jachtpraktijk gerichte proeven voor u te organiseren. U wordt om uiterlijk 08.00 uur verwacht. De proeven beginnen om 08.30 uur. Rond de klok van 17.30 uur verwachten we aan de prijsuitreiking toe te zijn.

Aanmelden voor deze Jachthondenproef kan vanaf heden via het aanmeldingsformulier (zie onderaan de uitnodiging) en op de NOJG site.
Indien u aan de proeven mee wilt doen dient u het formulier, geheel ingevuld, vóór 25 oktober terugsturen aan ondergetekende. U kunt dit doen via het e-mailadres welke u kunt vinden onderaan het aanmeldingsformulier.

Uw aanmelding is pas definitief als het inschrijfgeld is bijgeschreven op de rekening van Stichting Jachttraining voor Gebruikshonden. 

U kunt het inschrijfgeld over maken naar bankrekeningnummer: NL21RABO322 5093 51 t.n.v. Stichting Jachttraining voor Gebruikshonden, onder vermelding van uw naam, naam van de hond en naam van de Artemisproef. Na uw aanmelding en betaling ontvangt u een bevestigingsmail en nadere informatie met routebeschrijving.

Het maximale deelnemersaantal is 35 voorjagers/honden. Bij meer dan 35 inschrijvingen hebben cursisten van JTG Timing en deelnemers uit de provincie Drenthe voorrang. En vol = vol, dus wacht niet te lang met inschrijven! Bij over-inschrijving van het maximum aantal deelnemers zullen wij u hierover z.s.m. informeren en volgt volledige restitutie van het inschrijfgeld.

De JTGH Artemis Jachthondenproeven bestaan uit een vijftal meervoudige apporteerproeven, waarbij met diverse soorten echt wild wordt gewerkt. Het niveau van de proeven ligt op ‘gevorderden niveau’, dus voorjagers met beginnende honden wordt afgeraden deel te nemen. De nadruk bij de proeven ligt op de dagelijkse jachtpraktijk.

Komen kijken, met of zonder hond, kan natuurlijk altijd!

NOJG leden en cursisten van JTG Timing betalen € 40,- per voorjager/hond combinatie (niet-NOJG leden betalen€ 45,- ). Hiervoor krijgt u bij aankomst een kop koffie/thee en een kop soep tijdens de lunchpauze.

Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat met daarop uw behaalde resultaten.
Voor de nummers 1, 2 en 3 worden bekers beschikbaar gesteld.
Uiteraard zijn familieleden/fans van harte welkom!

Jan Kloese, Fokkien Bruintjes en het Bestuur van de JTGH hopen u op zaterdag 4 november 2017 te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Richard Bosch

Voorzitter JTGH

AANMELDFORMULIER  JTG TIMING/ JTGH/NOJG JACHTHONDENPROEVEN DRENTHE 2017

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
4 november 2017
Tijd:
08:30 - 17:30
Kosten:
€40
Evenement Tags:
Website:
Http://www.nojg.nl

Organisator

JTGH
E-mail:
jtgh@live.nl

Locatie

odoornerveen
Haantje 7
Odoornerveen, Drenthe 7874 TK Nederland
+ Google Maps