Doe mee aan de zwartwild clinics

Schermafbeelding 2015-05-17 om 13.57.12

Goed getraind, ervaring, inzicht, materiaalkennis en veel doen. Alleen dan schiet je varkens

Jaarlijks gaan honderden Nederlandse jagers naar Duitsland, Polen, Hongarije, Marokko en Turkije voor de drijfjachten op wilde zwijnen. Een spannende en bijzondere jachtvorm. Geen gemakkelijke jacht. Je moet het wel beheersen. Drijfjachten op zwartwild is een kwestie van kansen krijgen en dan die kans ook benutten. In Nederland hebben we geen ervaring meer met het fenomeen drijf- en bewegingsjacht op groot grofwild, de zwartwild drijfjachten zijn al ‘eeuwen’ verboden. Maar elders in Europa is het anders. Zorg dat je er klaar voor bent.

Op maandag 7, 21 en 28 september en donderdag 17 september organiseert Donald Buijtendorp in samenwerking met Swarovski Optik en Geweermakerij Elspeet Zwartwild Clinics voor de jacht op wilde varkens. Plaats: Nationaal Jachtschietcentrum Berkenhorst. Tijd: 17.00 – 22.30 uur

De deelnemers (maximaal 12) leren in een intensief en uitgekiend programma lijn houden, trekker techniek, met twee ogen open schieten, de juiste houding vast te houden en het trekker/schot moment te optimaliseren. Zoals het moet zijn, om straks in de praktijk de kans die je krijgt ook te benutten. Wij weten zeker dat het gaat lukken.

De prijs voor de zwartwild clinic is € 165,–

Informatie en boekingen: info@geweermakrij.nl en donald@groenengrijs.nl

Donald Buijtendorp, 06 53 391575

Inclusief: baanhuur, een heerlijke wildmaaltijd, gebruik van demogeweren en – Swarovski richtmiddelen, instructiefolder, 1 op 1 begeleiding, certificaat van deelname, korting op oefenmunitie, bewijs van oefening voor Duitsland en als cadeautje het mooie boek ‘Sus Scrofa in de pot’.

De trainers zijn: Evert van Rhee, Dennis Essenburg en Donald Buijtendorp

Print Friendly, PDF & Email

Reageren is niet mogelijk