Nieuwe Friese Jachtkalender 2016

jachtkalender 2016 Fryske Fjeld

Na het succes van de afgelopen Friese Jachtkalenders heeft de kalendercommissie van It Frije Fjild besloten om ook voor het jaar 2016 weer een kalender uit te geven. Uiteraard staan de jachttijden, zons op- en ondergangstijden vermeld en is er een extra pagina opgenomen met belangrijke adressen, telefoonnummers en e-mailadressen van personen en instanties die voor jagend Nederland van belang zijn. Tevens is er per pagina ruimte om aantekeningen te maken en zijn de weeknummers vermeld. Het is dan ook een kalender die voor alle jagers in Nederland niet alleen een mooi maar ook een handig naslagwerk is. Een schitterend geschenk voor uw drijvers, jachtgenoten en overige relaties.

De kalender is voor Sinterklaas en Kerstdagen vanaf half november voor € 11,50 per stuk (inclusief verzendkosten) verkrijgbaar. Bestellen kunt u per e-mail bij de heer Gerrit Deelstra (g.deelstra@chello.nl). Het verschuldigde bedrag, inclusief de verzendkosten, kunt u overmaken op rekening Rabobank 11.51.49.910 van de Stichting It Frije Fjild onder vermelding Jachtkalender 2016. Vergeet vooral niet duidelijk uw naam en adres gegevens te vermelden bij betaling via de bank.

De leden van It Frije Fjild krijgen de kalender bij het decembernummer toegestuurd.

Extra exemplaren zijn te verkrijgen bij de heer Kees Elzinga, De Hooidollen 258, 8918 JM Leeuwarden (Kees17@icloud.com / mob. 06-30975165) of te bestellen per e-mail middels het adres van de heer G.Deelstra (g.deelstra@chello.nl).

 

 

 

Kalendercommissie Stichting It Frije Fjild

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Reageren is niet mogelijk