UITNODIGING JTG TIMING / JTGH ARTEMIS JACHTHONDENPROEVEN ODOORNERVEEN DRENTHE 14 november 2015

JTGH kopje

Jachthondenopleiding JTG Timing van Jan Kloese en Fokkien Bruintjes organiseert in samenwerking met de JTGH op zaterdag 14 november 2015 een JTGH Artemis Jachthondenproef in Drenthe.

Wij zijn dan te gast bij de Fam. Meppelink, Haantje 7 te Odoornerveen in Drenthe.
Het terrein leent zich uitstekend om hier puur op de dagelijkse jachtpraktijk gerichte proeven voor u te organiseren. U wordt om uiterlijk 08.00 uur verwacht. De proeven beginnen om 08.30 uur. Rond de klok van 17.30 uur verwachten we aan de prijsuitreiking toe te zijn.

Inschrijven voor deze Jachthondenproef kan vanaf heden Aanmeldformulier Drenthe 2015 en op de NOJG site.
Indien u aan de proeven mee wilt doen moet u het formulier, geheel ingevuld, vóór 31 oktober terugsturen aan ondergetekende. U kunt dit doen via het e-mailadres welke u kunt vinden onderaan het aanmeldformulier.

Het maximale deelnemersaantal is 35 voorjagers/honden. Bij meer dan 35 inschrijvingen hebben cursisten van JTG Timing en deelnemers uit de provincie Drenthe voorrang. En vol = vol, dus wacht niet te lang met inschrijven! Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging en nadere informatie met routebeschrijving.

De JTGH Artemis Jachthondenproeven bestaan uit een vijftal meervoudige apporteerproeven, waarbij met diverse soorten echt wild wordt gewerkt. Het niveau van de proeven ligt op ‘gevorderden niveau’, dus voorjagers met beginnende honden wordt afgeraden deel te nemen. De nadruk bij de proeven ligt op de dagelijkse jachtpraktijk.

Komen kijken, met of zonder hond, kan natuurlijk altijd!

NOJG leden en cursisten van JTG Timing betalen € 40,- per voorjager/hond (niet-NOJG leden betalen€ 45,- ). Hiervoor krijgt u bij aankomst een kop koffie/thee en een kop soep tijdens de lunchpauze.

Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat met daarop uw behaalde resultaten.
Voor de nummers 1, 2 en 3 worden bekers beschikbaar gesteld.
Uiteraard zijn familieleden/fans van harte welkom!

Jan Kloese, Fokkien Bruintjes en het Bestuur van de JTGH hopen u op zaterdag 14 november 2015 te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Richard Bosch

Voorzitter JTGH

Print Friendly, PDF & Email

Reageren is niet mogelijk