UITNODIGING JTGH/NOJG JACHTHONDENPROEVEN BRABANT 2016

JTGH kopje

De JTGH organiseert op 16 januari de JTGH/Artemis Jachthondenproef Brabant 2016.

De proeven zijn puur op de dagelijkse jachtpraktijk gericht. Wij zijn, net als in voorgaande jaren, te gast op het schitterende terrein De Bolusberg van de heer Ben Hectors en danken Ben dan ook voor het beschikbaar stellen van zijn terreinen.

Inschrijven voor deze dag is niet meer mogelijk i.v.m dat alle plaatsen zijn VOL geboekt.

Het maximale deelnemersaantal is 30 voorjagers/honden. Bij meer dan 30 inschrijvingen hebben NOJG leden en niet-NOJG leden uit de provincie Brabant voorrang. En vol = vol, dus wacht niet te lang met inschrijven! Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging en nadere informatie met routebeschrijving.

De JTGH Artemis Jachthondenproeven bestaan uit een vijftal meervoudige apporteerproeven,

waarbij met diverse soorten echt wild wordt gewerkt, dus geen dummy’s. Het niveau van de proeven ligt op ‘gevorderden niveau’, dus voorjagers met beginnende honden wordt afgeraden deel te nemen. De nadruk bij de proeven ligt op de dagelijkse jachtpraktijk.

Komen kijken, met of zonder hond, kan natuurlijk altijd!

NOJG leden betalen € 40,- per voorjager/hond (niet-NOJG leden betalen € 45,- ). Hiervoor krijgt u bij aankomst een kop koffie/thee en een kop soep tijdens de lunchpauze.

Er zijn deze dag broodjes en consumpties verkrijgbaar.

Na afloop ontvangt u een deelname certificaat met daarop uw behaalde resultaten en worden er voor de nummers 1 t/m 3 bekers beschikbaar gesteld.

Uiteraard zijn familieleden/fans van harte welkom!

Het bestuur van de JTGH hoopt u op 16 januari 2016 te mogen begroeten.

 

Met vriendelijke groet,

Richard Bosch,

voorzitter JTGH

 

Print Friendly, PDF & Email

Reageren is niet mogelijk