UITNODIGING JTGH/NOJG JACHTHONDENPROEVEN FRIESLAND 2016 – 13 febr. 2016 te Fochteloo

JTGH kopjeUITNODIGING JTGH/NOJG JACHTHONDENPROEVEN FRIESLAND 2016

De JTGH organiseert in samenwerking met het regiobestuur van de NOJG Friesland de JTGH/Artemis Jachthondenproef Friesland 2016.

De proeven zijn puur op de dagelijkse jachtpraktijk gericht en zullen worden gehouden op zaterdag 13 februari 2016 op een geheel nieuw terrein in het zuid-oosten van de provincie Friesland. Een bijzonder terrein met prachtige mogelijkheden voor proeven die in ons vlakke land niet vaak mogelijk zijn.

Inschrijven voor deze dag kan niet meer alle beschikbare plaatsen zijn VOL geboekt

Indien u aan de proeven mee wilt doen dient u het formulier, geheel ingevuld, vóór 15 januari terug te sturen aan onderstaand e-mailadres.

We verzamelen om 7.30 uur in Café ’t Korhoen, Zuideinde 3, 8428 HB te Fochteloo. Vanaf daar vertrekken we naar de nieuwe locatie.. De proeven beginnen om 08.00 uur. Rond de klok van 17.30 uur verwachten we aan de prijsuitreiking toe te zijn.

Het maximale deelnemersaantal is 30 voorjagers/honden. Bij meer dan 30 inschrijvingen hebben NOJG leden en niet-NOJG leden uit de provincie Friesland voorrang. En vol = vol, dus wacht niet te lang met inschrijven! Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging en nadere informatie met routebeschrijving.

De JTGH Artemis Jachthondenproeven bestaan uit een vijftal meervoudige apporteerproeven,

waarbij met diverse soorten echt wild wordt gewerkt, dus geen dummy’s. Het niveau van de proeven ligt op ‘gevorderden niveau’, dus voorjagers met beginnende honden wordt afgeraden deel te nemen. De nadruk bij de proeven ligt op de dagelijkse jachtpraktijk.

Komen kijken, met of zonder hond, kan natuurlijk altijd!

NOJG leden betalen € 40,- per voorjager/hond (niet-NOJG leden betalen € 45,- ). Hiervoor krijgt u bij aankomst een kop koffie/thee en een kop soep tijdens de lunchpauze.

Er zijn deze dag broodjes en consumpties verkrijgbaar.

Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat met daarop uw behaalde resultaten en worden er voor de nummers 1 t/m 3 bekers beschikbaar gesteld.

Uiteraard zijn familieleden/fans van harte welkom!

Het bestuur van de JTGH en het regiobestuur van de NOJG Friesland hopen u op 13 februari 2016 te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Richard Bosch,

voorzitter JTGH

Print Friendly, PDF & Email

Reageren is niet mogelijk