UITNODIGING JTGH/NOJG JACHTHONDENPROEVEN ZEELAND 2017

De JTGH organiseert in samenwerking met het NOJG Regiobestuur Zeeland op 25 maart de JTGH/Artemis Jachthondenproef Zeeland 2017.

De proeven zijn puur op de dagelijkse jachtpraktijk gericht. Wij zijn te gast op het terrein van landschapscamping “Kruytenburg” te Poortvliet en danken hen dan ook voor het beschikbaar stellen van hun terreinen.

Inschrijven voor deze dag kan via het aanmeldformulier. Indien u aan de proeven mee wilt doen dient u het formulier, geheel ingevuld, vóór 4 maart terug te sturen aan onderstaand e-mailadres.

Het maximale deelnemersaantal is 35 voorjagers/honden. Bij meer dan 35 inschrijvingen hebben NOJG leden en niet-NOJG leden uit de provincie Zeeland voorrang. En vol = vol, dus wacht niet te lang met inschrijven! Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging en nadere informatie met routebeschrijving.

De JTGH Artemis Jachthondenproeven bestaan uit een vijftal meervoudige apporteerproeven,

waarbij met diverse soorten echt wild wordt gewerkt, dus geen dummy’s. Het niveau van de proeven ligt op ‘gevorderden niveau’, dus voorjagers met beginnende honden wordt afgeraden deel te nemen. De nadruk bij de proeven ligt op de dagelijkse jachtpraktijk.

Komen kijken, met of zonder hond, kan natuurlijk altijd!

NOJG leden betalen € 40,- per voorjager/hond (niet-NOJG leden betalen € 45,- ). Hiervoor krijgt u bij aankomst een kop koffie/thee en een kop soep tijdens de lunchpauze.

Er zijn deze dag broodjes en consumpties verkrijgbaar.

Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat met daarop uw behaalde resultaten en worden er voor de nummers 1 t/m 3 bekers beschikbaar gesteld.

Uiteraard zijn familieleden/fans van harte welkom!

Het NOJG Regiobestuur Zeeland en het bestuur van de JTGH hopen u op 25 maart 2017 te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Richard Bosch,

voorzitter JTGH

Bijlage: Aanmeldformulier JTGH Zeeland 2017

Print Friendly, PDF & Email

Reageren is niet mogelijk