4e Kinder Workingtest Nederland – Zaterdag 12 mei 2018

 

Zijn uw kind en hond klaar om op ontspannen wijze samen te werken zoals u dat als (groot)ouder ook doet? Wij geven uw kind en hond de kans dit op een unieke locatie te laten zien.

Wie zijn wij: De Organisatie achter de Kinder Workingtest Nederlands

Op Zaterdag 12 mei 2018 organiseren wij in samenwerking NOJG, Boswachterij Roggebotsebos en Pannenkoekhuis Het Kabouterbos, Roggebotweg 21, 8251 PS Dronten, de 4e Kinder Workingtest Nederland.

De proeven, worden zoals inmiddels bekend op professionele wijze uitgezet voor uw zoon /dochter en uw hond .

De proeven zijn ingedeeld op basis van de leeftijdsklasse (6-9, 10-12 en 13-16), bij elke proef zal een ervaren keurmeester en een of meerdere helpers om er zeker van te zijn dat er succes is.

Deze unieke locatie is een prachtige mogelijkheid voor uw (klein)zoon/dochter en uw hond, waar zij u als ouder versteld kunnen laten staan en zijzelf een schat aan ervaring en zelfvertrouwen opdoen.

Er is gelegenheid tot het gebruik maken van een pannenkoek arrangement om tussen de middag wat te eten. Het arrangement voor zowel de kinderen als de volwassen bestaat uit een pannenkoek, limonade/koffie/thee en een ijsje (€7,00).

U kunt zich via het inschrijfformulier aangeven of u wel / niet interesse heeft in het arrangement, de betaling hiervan dient u bij de betaling van het inschrijfgeld te voldoen.

Wij bieden plaats aan dertig kinderen /honden, hierbij geld vol is vol.

De kosten bedragen € 27,50 per combinatie , dit kunt u overmaken naar NL24RABO0183.678.435 t.n.v.  J.D. Vermeulen, o.v.v. de naam van uw kind en hond, zodra de betaling ontvangen is zal de combinatie definitief worden ingeschreven..

Graag het inschrijfformulier  opmaak kunt U dus gewoon met computer invullen en mailen of printen of anders printen en met blokletters invullen en per post terug sturen voor 12 april 2018 naar boven genoemd secretariaat

Wij wensen jullie alvast een hele leuke en gezellige dag toe

Esther, Judith, Janette en Lenny

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.