Uitnodiging JTGH|NOJG Jachthondenproeven Friesland 2015

JTGH kopje

 

De JTGH organiseert in samenwerking met het regiobestuur van de NOJG Friesland de JTGH/Artemis Jachthondenproef Friesland 2015.

De proeven zijn puur op de dagelijkse jachtpraktijk gericht en zullen worden gehouden op zaterdag 7 februari 2015 in het natuurgebied “de Groote Wielen” (Grutte Wielen) ten oosten van Leeuwarden.

Indien u aan de proeven mee wilt doen dient u het formulier, geheel ingevuld, vóór 24 januari terug te sturen aan onderstaand e-mailadres.

We verzamelen om 8.00 uur in Restaurant “De Groote Wielen” te Leeuwarden. Vandaar is het enkele minuten lopen naar het natuurgebied. De proeven beginnen om 08.30 uur. Rond de klok van zes uur verwachten we aan de prijsuitreiking toe te zijn.

Het maximale deelnemersaantal is 30 voorjagers/honden. Bij meer dan 30 inschrijvingen hebben NOJG leden en niet-NOJG leden uit de provincie Friesland voorrang. En vol = vol, dus wacht niet te lang met inschrijven! Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging en nadere informatie met routebeschrijving.

De JTGH Artemis Jachthondenproeven bestaan uit een zestal meervoudige apporteerproeven,

waarbij met diverse soorten echt wild wordt gewerkt, dus geen dummy’s. Het niveau van de proeven ligt op ‘gevorderden niveau’, dus voorjagers met beginnende honden wordt afgeraden deel te nemen. De nadruk bij de proeven ligt op de dagelijkse jachtpraktijk.

Komen kijken, met of zonder hond, kan natuurlijk altijd!

NOJG leden betalen € 35,- per voorjager/hond (niet-NOJG leden betalen € 45,- ). Hiervoor krijgt u bij aankomst een kop koffie/thee en een kop soep tijdens de lunchpauze.

Er zijn deze dag broodjes en consumpties verkrijgbaar.

Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat met daarop uw behaalde resultaten en worden  er voor de nummers 1 t/m 3  bekers beschikbaar gesteld.

Uiteraard zijn familieleden/fans van harte welkom!

Het bestuur van de JTGH en het regiobestuur van de NOJG Friesland  hopen u op 7 februari 2015 te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Richard Bosch,

voorzitter  JTGH

 

Print Friendly, PDF & Email

Reageren is niet mogelijk