Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Buiten begint binnen

23 maart 2018 -10:00 - 25 maart 2018 -17:00 CET

 

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart is Almelo ‘the place to be’ voor íedereen die houdt van een lekker actieve beleving van het buitenzijn. Stoere mensen die er graag op uit trekken. Met een voorliefde voor mooie dingen. Mensen die op zoek zijn naar alles wat daar bij past. Mensen die op zoek zijn naar u!.

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart gaat met Buiten Gewoon STOER in Almelo het nieuwe outdoor seizoen van start.

Als locatie hebben we gekozen voor Twente. De Weverij in Almelo (Sluiskade 14, 7602 HR Almelo) is een prachtige oude hal, die onderdeel uitmaakt van een industrieel erfgoed van de oude textielfabriek van Ten Cate. Goed bereikbaar vanuit alle richtingen, volop gratis parkeergelegenheid, mooie omgeving. De locatie leent zich niet alleen voor een overdekte, lekker trendy outdoor beurs, maar door de vele facetten zoals het kanaal voor water-activiteiten en een grasland voor bijvoorbeeld honden-demo’s, wordt het een complete beleving voor het hele gezin. Een bijkomend voordeel is, dat we de stands voor aantrekkelijke tarieven kunnen aanbieden!

In een straal van 150 kilometer heeft een dergelijke beurs nog niet plaatsgevonden, de belangstelling is dan ook nú al groot!

Door de gunstige ligging ten opzichte van het Duitse grensgebied, gaan we strategische middelen inzetten om deelnemers en bezoekers in Duitsland enthousiast te maken voor Buiten Gewoon STOER. In Enschede, slechts 20 km verderop, lopen in het weekend tienduizenden Duitsers rond, die we door middel van flyers op de beurs attent maken.
Doordat we nu vóór de start van het nieuwe buitenseizoen geprogrammeerd staan, is de beurs ook voor een hele grote nieuwe groep potentiële deelnemers interessant!

En met het oog op de opening van de jacht op 1 mei, is het ook voor jagers een must om de beurs te bezoeken! Twente en het aangrenzende Duitse grensgebied heeft veel jagers en natuurliefhebbers. Mensen die houden van de goede dingen van het leven, en altijd op zoek zijn om dat in te kunnen vullen.

Mis het niet, meld u aan en laat deze kans uw product te presenteren aan duizenden liefhebbers, niet schieten!

Leuk nieuws van de stichting Promotie Kalfsvlees:
Tijdens de beurs laten we u kennismaken met kalfsvlees. Niet het gewone kalfsoestertje maar we gaan voor de minder courante delen. Moeilijk? Welnee, interessant en leerzaam!

Om u alvast een voorproefje te geven, vindt u bij Foodies een authentiek recept van de Wiener Schnitzel.

Kent u dat? Dat lekkere gevoel van buiten zijn, stoere dingen doen en tegelijk relaxen? De beleving van onze prachtige natuur, maar dan wel met alle luxe binnen handbereik? Fun, de wauw-factor. Daar draait het om tijdens Buiten Gewoon STOER. Ruimte maken in onze drukke agenda voor onze eigen wellness. Onthaasten met een goed glas wijn, lekker eten en goede vrienden om ons heen.

We hebben allemaal een overvolle agenda, we moeten van alles, maar soms moeten we even pas op de plaats maken. Dat kan actief door lekker de natuur in te gaan, te hiken, wild spotten tijdens een boeiende jachtdag, de trots van een goed geschoten stuk wild, lekker de hei op, luxe kamperen of er met de camper op uit. Op safari in het buitenland of op de fiets door het Limburgse landschap. Of passief met een lekkere ribeye op de barbecue, achterover geleund in een lekkere bank met een haardvuurtje aan in de blokhut of op de veranda.

Buiten Gewoon STOER laat alles zien wat u hiervoor nodig heeft. De locatie past goed bij de beurs: De Weverij, een prachtige oude industriële hal op het Indie terrein in Almelo. Een echte hotspot voor trendy evenementen. Hier presenteren zich allerlei deelnemers die u graag vertellen wat ze voor u kunnen betekenen.

Wat mag u van ons verwachten

  • Heerlijke buitenkleding, schoenen en laarzen van topkwaliteit, mooie tweeds, shawls, hoeden, dassen en tassen.
  • Alles voor de jacht met geweren, optiek, wapenkluizen en uitrusting.
  • Leuke brocante, accessoires en hebbedingetjes.
  • Een groot aanbod voor de verzorging van uw hond, uiteenlopend van goede voeding tot trainingsmateriaal voor de hond die mee mag en ingezet wordt tijdens de jacht
  • Terreinwagens
  • Een marktpleintje met prachtige culinaire producten
  • Alles voor de aankleding en inrichting van tuin en buitenhuis, met veranda’s, overkappingen, tuinmeubilair, hottubs, buitenkeukens en kookapparatuur

Meer weten?

We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen, kijk ook regelmatig bij Activiteiten en Bezoekers voor actuele info.

Meedenken?

We zitten boordevol leuke plannen, en gaan tot het uiterste om u straks van onze creatieve ideeën te laten genieten. Heeft u zelf suggesties of wilt u meedenken om van Buiten Gewoon STOER een echte beleving te maken? Neem dan contact op!

Laten we er met z’n allen weer ‘n feestje van maken!

Heeft u zich nog niet aangemeld? Wacht niet te lang en mis deze kans niet! Kijk voor info op www.buitengewoonstoer.nl

+31 6 82683002

info@buitengewoonstoer.nl

 

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Begin:
23 maart 2018 -10:00
Einde:
25 maart 2018 -17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
www.buitengewoonstoer.nl

Organisator

www.buitengewoonstoer.nl
Telefoon:
+31 6 82683002
E-mail:
info@buitengewoonstoer.nl
Website:
www.buitengewoonstoer.nl

Locatie

de Weverij
Sluiskade 14
Almelo, Overijssel 7602 HR Nederland
+ Google Maps