• De organisatie voor Jacht, beheer en schadebestrijding.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gamefair Vlaanderen 27, 28, 29 MEI 2022 Kasteel Duras Sint Truiden

mei 27 -10:00 - mei 29 -17:00 CEST

€12,50

Gamefair Vlaanderen

Deze jaarlijkse Gamefair zal voor alle buitenmensen hét ontmoetingspunt van het jaar worden. Een evenement waar u gegarandeerd een mooi weekend gaat beleven te beginnen in 2022 en dit dan het laatste weekend van mei.

De organisatie van de Nederlandse Jacht&Buitenleven Fair (al meer dan 10 jaar een begrip) heeft  de vleugels uitgeslagen en is met een nieuw evenement neergestreken op het prachtige privédomein kasteel Duras in Sint Truiden. Op dit sfeervolle terrein, omringd door bossen en waterpartijen, wordt vanaf voorjaar 2022 ieder jaar een grote Fair georganiseerd die nog meer dan ooit de sfeer uitademt van de oorspronkelijke Engelse Gamefairs.

Uiteraard treft u op deze Vlaamse editie alles aan wat onze Fair al meer dan 10 jaar zo uniek maakt in Nederland: Een groot dorp met pagodetenten waar u alles gaat vinden op het gebied van platteland, jacht en buitenleven; vele winkels komen hier met al hun spullen, kleding, geweren, materialen. Er is veel aandacht voor de natuur, workshops voor kinderen, demo’s met schapen, jachthonden, roofvogels en terreinauto’s. Jaarlijks verandert het thema van de demo’s. De culinaire sensatie wordt een van de hoofdpijlers. U vindt er wildburgers en frieten tot a la carte menu’s van lokale restaurants en BBQ wedstrijden/demo’s voor de echte Pit Masters.

Hubertus Vereniging Vlaanderen, dé belangenbehartiger van de jachtsector, zal aanwezig zijn met een ruime en gezellige stand, waar (toekomstige) leden, jonge jagers en wildbeheerders elkaar kunnen ontmoeten voor een drankje en een babbel. Daarnaast ook de perfecte gelegenheid om de bestuurders en HVV-medewerkers in persoon te ontmoeten.

Ook Jagersliga, de nieuwe heel snel groeiende belangenbehartiger van de jachtsector zal uiteraard aanwezig zijn! Met een aparte en frisse benadering (zoals we van hen gewend zijn) zullen zij present zijn op de beurs. Jagersliga roept alle jagers op om naar Duras te komen om kennis te maken met deze positieve, constructieve en proactieve vereniging!

De grote terrassen bieden uitzicht over het terrein en worden het bruisende middelpunt voor uw hapje en drankje met familie en vrienden.

Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen u massaal te mogen ontmoeten op kasteel Duras!

HÉT EVENEMENT VOOR HET HELE GEZIN!

Laat u verrassen op de 1e editie van Gamefair Vlaanderen op 27, 28 en 29 mei 2022 op Landgoed Duras. Dit evenement staat garant voor pure beleving. De organisatie is steeds op zoek naar combinaties met de juiste balans, het welkome gevoel, toegankelijkheid, herkenbaarheid maar bovenal sfeervol en gezelligheid.

HONDEN ZIJN WELKOM

Natuurlijk is uw hond van harte welkom.
Uiteraard aangelijnd. Op het terrein is het verplicht om de uitwerpselen op te ruimen, dus vergeet de zakjes niet. Op verzoek van de dierenarts dient u het inentingsboekje van de hond te kunnen tonen, niet vergeten mee te nemen dus.

BUITENLEVEN IS KOKEN EN BAKKEN

Laat u verwennen op het gebied van de diverse heerlijke culinaire versnaperingen en proeverijen door de specialistische bedrijven van wijnen, kazen, hammen, worsten, speciaalbieren, ganzenbereiding, streekproducten etc. Horeca is ruim vertegenwoordigd en de spil van ons evenement.

 

KAART VERKOOP

De kaartverkoop wordt binnenkort gestart! 

Tarieven voor online verkoop:

Dagkaart                          € 10,00

3-Dagenkaart                  € 25,00 (drie dagen geldig)

65+                                    € 9,00

 
KAARTJES BIJ DE KASSA KAN NATUURLIJK OOK

Natuurlijk kunt u ook ter plaatse toegangskaartjes kopen. 

  • Het tarief voor kaartjes bij de kassa is € 12,50
  • 3-Dagenkaart € 30,00 (drie dagen geldig)
  • Kinderen tot 12 jaar gratis toegang.
  • Honden zijn aangelijnd welkom.

 

OPENINGSTIJDEN

Vrijdag 27 mei       10:00 – 18:00

Zaterdag 28 mei    10:00 – 18:00

Zondag 29 mei       10:00 – 17:00

 

KLEIDUIVEN SCHIETEN

Let op: Natuurlijk kunt u ook zelf schieten als u naast uw legitimatie uw Vlaams Jachtverlof, Waals Jachtverlof of Nederlandse Jachtakte kunt tonen. Zonder dit document kunnen wij u helaas niet toelaten op de schietbaan. U betaalt voor de eerste ronde schieten € 10,- voor 10 schoten op uitdagende kleiduiven. Daarna € 15,- voor iedere extra ronde. Dit is een vergoeding voor de kleiduiven en patronen.

NAVIGATIE

Met de wagen:

Het adres voor uw navigatie is: Park 1, 3803, Duras

Ter plaatse wordt u naar de parkeerplaats gedirigeerd.

Met de fiets:

Duras ligt ongeveer in de helft tussen knooppunt 188 (fietsroutenetwerk Provincie Limburg) en knooppunt 191 (fietsroutenetwerk Provincie Vlaams-Brabant).
         
De afstand vanuit het centrum van Sint-Truiden (knooppunt 135) tot Duras is 6 km.
         
In het fietspunt in het station van Sint-Truiden kunnen fietsen gehuurd worden, de dagprijs is € 10,-.
         
In de dreef is voldoende plaats om fietsen te stallen.

Met het openbaar vervoer:

Het station van Sint-Truiden is rechtstreeks bereikbaar vanuit Hasselt, Genk en vanuit Leuven, Brussel, Gent.
         
Er zijn meerdere bussen per uur vanuit het station van Sint-Truiden naar Duras, de reistijd is ongeveer 10 min. (bus 5 en bus  105 richting Hasselt). De loopafstand van de bushalte naar de inkom van het kasteel is 200m. 

Gamefair Vlaanderen

website: www.gamefairvlaanderen.be
e-mail: info@gamefairvlaanderen.be
Louis Walrave +32 475653376

Gegevens

Begin:
mei 27 -10:00 CEST
Einde:
mei 29 -17:00 CEST
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:
Site:
www.gamefairvlaanderen.be

Organisator

Jacht & lifestyle BV
Telefoon:
0) 633058974
E-mail:
info@jachtbuitenleven.nl
Site:
www.jachtbuitenleven.nl

Locatie

Kasteel Duras Sint Geertruiden
Park 1,
Sint Geertruiden, Limburg 3803, Duras België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 475653376
Site:
www.gamefairvlaanderen.be

Kalender mogelijk gemaakt door The Events Calendar