Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jagd & Hund 2018 – 30-01-2018 t/m 04-02-2018

januari 30 - februari 3

online shop

De grootste jachtbeurs van Europa

Dinsdag 30 januari 2017 – zondag 4 februari 2017

Jagd & Hund presenteert jaarlijkse een grote aankoop en belevingsomgeving in de “Messe Westfalenhallen Dortmund”. De vele leuke hoogtepunten maken de een bezoek aan de beurs een ware ervaring.

Internationale aantrekkingskracht

Bedrijven uit meer dan 40 landen stellen hun aanbod ten toon op de beurs in Dortmund. Waaronder bereisde exposanten uit Nieuw-Zeeland, Argentinië, Australië, De Verenigde Staten en Zuid-Afrika.

Dieren in actie

Naast het uitgebreide productaanbod van de internationale exposanten is het afwisselende programma aan activiteiten op de beurs een prachtige  beleving. Voorbeelden zijn de roofvogelshows en jachthonden demonstraties. Rond 1300 honden tonen tijdens de beurs hun kunnen. Vrijwel alle jachthondenrassen zijn vertegenwoordigd. Daarnaast is er ook een spectaculair off-road voertuig parcours en zijn er jacht modeshows.

Spannende wedstrijden

Er staan spectaculaire wedstrijden op het programma zoals het Duits hertenroep meesterschap of de Internationale Duitse RedFox onderscheiding, doorgevoerd vanuit het jachtmagazine “Wild und Hund”.

Natuur- en soortenbescherming

Jagd & Hund is ook gewijd aan natuur- en soortenbescherming met onderwerpen zoals alternatieve biogaswinning. De gezamenlijke stand “Natuur beleven” van LJV NRW, het “Schutzgemeinschaft Deutscher Wald” en het “Regionalverbandes Ruhr”brengt kinderen in contact met het woud en haar bewoners.

Eet smakelijk!

Ook aan het fysieke welzijn is gedacht op Jagd & Hund: De culinaire markt en de speciale tentoonstelling “Hert” bieden smakelijke recepten en gerechten. Tips voor een succesvolle wildbraadbereiding horen traditioneel bij de beurs.

Bron: Jagd & Hund

Telefon: +49 (0)231 1204-518 oder -528
E-Mail:   jagdundhund@westfalenhallen.de

Messe-Team JAGD & HUND

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Begin:
januari 30
Einde:
februari 3
Kosten:
online shop
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Website:
http://www.jagd-und-hund.de/

Organisator

jagd und hund
Telefoon:
+49 (0)231 1204-518 oder -528
E-mail:
jagdundhund@westfalenhallen.de
Website:
http://www.jagd-und-hund.de

Locatie

Westfalenhallen
Strobelallee 45
Dortmund, 44139 Duitsland
+ Google Maps
Telefoon:
+49-231-12 04-0.
Website:
http://www.westfalenhallen.de/messen/jagd_und_hund/