Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JAGER ZOEKT VROUW – 9 februari 2019 te Epe

9 februari 2019 -18:30 - 23:00 CET

€30


JAGER ZOEKT VROUW

hunt or be hunted

Begin dit jaar was de ontmoetingsavond JAGER ZOEKT VROUW. In de eerste plaats om een gezellige avond te hebben en daarnaast ook om elkaar, als singles met passie voor de jacht, te ontmoeten. Deze avond was erg succesvol en werd als zo gezellig en leuk ervaren, dat er in februari 2019 wéér zo’n avond wordt georganiseerd.

JAGER ZOEKT VROUW is er voor vrijgezelle jagers, voorjagers en buitenlui met passie voor de jacht, die een gelijkgestemde partner zoeken. Deze avond wordt georganiseerd door Monique van Spengen: “Jager zoekt vrouw is ontstaan vanuit mijn eigen ervaring als jagende single. Ik kwam uit een relatie met iemand die ook jaagt, en merkte hoe prettig het was dat ik iemand naast me had met wie ik mijn passie kon delen en andersom ook natuurlijk. Het is als single überhaupt best lastig om iemand tegen te komen met wie een relatie zou kunnen ontstaan. Tijdens de uitoefening van de jacht is dit geen onderwerp waar zomaar over kan worden gesproken.” Hierdoor is, met een knipoog naar Boer zoekt vrouw, het idee ontstaan voor JAGER ZOEKT VROUW. 

De ontmoetingsavond vond in februari plaats in Elspeet, een locatie die vanuit heel Nederland goed te bereiken is. Het is niet zo, dat de avond vooral om datengaat. Het is juist een gezellige, ongedwongen avond met elkaar, om nieuwe mensen te ontmoeten en een gezellig praatje met elkaar te maken. En wie weet wat er daardoor verder van komt, nu of in de toekomst. Het maakt het ook makkelijker voor een volgende keer als je iemand tegenkomt bij een jachtgelegenheid of bijvoorbeeld op een jachtbeurs, om een praatje te maken, omdat je weet dat hij of zij naar die avond is geweest, of zich heeft aangemeld bij de Facebookgroep van JAGER ZOEKT VROUW.

Dat het idee voor deze avond erg succesvol was is wel gebleken uit de vele reacties tijdens en na de ontmoetingsavond, én ook vanwege de relaties die er zijn ontstaan. Een bezoeker, die op deze avond in contact is gekomen met een dame waar hij nu erg gelukkig mee is, liet ons weten: “Het was een leuke avond waarop ik leuke, gezellige gesprekjes heb gehad, maar nog niet echt het gevoel had dat daar wat op ging volgen, maar de week erna kwam ik op een tentoonstelling een bepaalde dame weer tegen. We hebben het heel leuk met elkaar”. Er zijn, voor zover Monique nu weet, acht mensen nader tot elkaar gekomen door JAGER ZOEKT VROUW. Dit had ze van tevoren niet durven dromen.

Op zaterdagavond 9 februari 2019 vindt JAGER ZOEKT VROUW plaats in feestcentrum de Vossenberg te Epe. Natuurlijk staat het hebben van een ongedwongen en gezellige avond voorop. Daarnaast is er de mogelijkheid om te speeddaten. Natuurlijk ontbreken de wildhapjes niet. Die worden verzorgd door slagerij Ter Weele. Toegang tot de avond is er alleen als je vooraf een kaartje heb gekocht! De kaartverkoop gaat via de website www.jagerzoektvrouw.nl. JAGER ZOEKT VROUW is voor singles met passie voor de jacht, die op zoek zijn naar een gelijkgestemde partner. Er is geen datingsite voor JAGER ZOEKT VROUW. Het is wel mogelijk om je op Facebook aan te sluiten bij deze groep. Daar kun je een bericht plaatsen om je voor te stellen en te laten weten naar wat voor een persoon jij op zoekt bent.

Foto: Monique Jakobs

Op zaterdagavond 9 februari 2019 is JAGER ZOEKT VROUW in Epe.

De kaartverkoop gaat via de website www.jagerzoektvrouw.nl

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
9 februari 2019
Tijd:
18:30 - 23:00 CET
Kosten:
€30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Jager zoekt vrouw
E-mail:
info@www.jagerzoektvrouw.nl
Website:
http://www.jagerzoektvrouw.nl

Locatie

Vossenberg Epe
Centrumweg 17,
Epe, Gelderland 8162 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0578-613800
Website:
https://www.partyboerderijvossenberg.nl