Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

JTGH Artemis jachthondenproeven – 24 februari 2018 te Steenderen

februari 24 -08:00 - 17:00

UITNODIGING JTGH ARTEMIS

JACHTHONDENPROEF GELDERLAND 2018

De Stichting Jacht Training Gebruiks Honden organiseert op zaterdag 24 februari 2018 de Artemis Jachthondenproef in Gelderland.

De JTGH organiseert op zaterdag 24 februari de JTGH/Artemis Jachthondenproef Gelderland 2018.

De proeven zijn puur op de dagelijkse jachtpraktijk gericht. Wij zijn deze dag te gast bij Forellenvijver en Camping Breukink, Emmerweg 12 7221 LA Steenderen in de provincie Gelderland. en danken hen dan ook voor het beschikbaar stellen van de terreinen.

Aanmelden voor deze Jachthondenproef kan vanaf heden via het inschrijfformulier Gelderland 2018  op de NOJG site.

Indien u aan de proeven mee wilt doen dient u het formulier, geheel ingevuld, vóór 7 februari 2018 terug te sturen naar ondergetekende. U kunt dit doen via het e-mailadres welke u kunt vinden onderaan het aanmeldingsformulier.

Uw aanmelding is pas definitief als uw inschrijfgeld is bijgeschreven op de rekening van Stichting Jacht Training Gebruikshonden.

NOJG leden betalen € 40,- per voorjager/hond (niet-NOJG leden betalen € 45,- ). Hiervoor krijgt u bij aankomst een kop koffie/thee en een kop soep tijdens de lunchpauze.

U kunt het inschrijfgeld over maken naar rekening NL21 RABO 0322 5093 51 t.n.v. Stichting JTGH, onder vermelding van uw naam, naam van de hond en naam van de Artemisproef. Na uw aanmelding en betaling ontvangt u een bevestigingsmail en nadere informatie met routebeschrijving.

Indien men na inschrijving niet kan deelnemen aan de jachthondenproef en er reserve deelnemers beschikbaar zijn, dan vindt restitutie van het inschrijfgeld plaats. De JTGH brengt daarbij 30% van het inschrijfgeld als administratiekosten in rekening. Indien er geen reserve deelnemers zijn zal er geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden.

Bij over-inschrijving van het maximum aantal deelnemers, incl. 5 reserve combinaties zullen wij u hierover z.s.m. informeren en volgt volledige restitutie van het inschrijfgeld.

Het maximale deelnemersaantal is 35 voorjagers/honden. U kunt zich met maximaal 1 hond inschrijven. Bij meer dan 35 inschrijvingen hebben deelnemers uit de provincie Gelderland voorrang. En vol = vol, dus wacht niet te lang met inschrijven!

De JTGH Artemis Jachthondenproeven bestaan uit een vijftal meervoudige apporteerproeven, waarbij met diverse soorten echt wild wordt gewerkt, dus geen dummy’s. Het niveau van de proeven ligt op ‘gevorderden niveau’, dus voorjagers met beginnende honden wordt afgeraden deel te nemen. De nadruk bij de proeven ligt op de dagelijkse jachtpraktijk.

Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat met daarop uw behaalde resultaten en worden er voor de nummers 1 t/m 3 bekers beschikbaar gesteld.

Er zijn deze dag broodjes en consumpties verkrijgbaar.

Uiteraard zijn familieleden/fans van harte welkom en komen kijken, met of zonder hond, kan natuurlijk ook altijd!

Het bestuur van de JTGH hoopt u op zaterdag 24 februari 2018 te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Richard Bosch Voorzitter JTGH

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
februari 24
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Organisator

JTGH/NOJG
E-mail:
jtgh@live.nl
Website:
www.nog.nl

Locatie

Forellenkwekerij
Emmerweg 12,
Steenderen, Gelderland 7221 LA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0575 452 503
Website:
www.forellenvijver.com