Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

JTGH Artemis jachthondenproeven – 10 maart 2018 – Fochteloo Friesland

maart 10 -08:00 - 17:00

UITNODIGING JTGH ARTEMIS

JACHTHONDENPROEF FRIESLAND 2018

De Stichting Jacht Training Gebruiks Honden ( JTGH) organiseert op zaterdag 10 maart 2018 de Artemis Jachthondenproef in Friesland.

De proeven zijn puur op de dagelijkse jachtpraktijk gericht. Wij zijn deze dag te gast op een terrein in het zuid-oosten van de provincie Friesland. Een bijzonder terrein met prachtige mogelijkheden voor proeven die in ons vlakke land niet vaak mogelijk zijn.

Aanmelden voor deze Jachthondenproef kan vanaf heden via het aanmeldingsformulier (zie onderaan de uitnodiging) en op de NOJG site.

Indien u aan de proeven mee wilt doen dient u het formulier, geheel ingevuld, vóór 21 februari 2018 terug te sturen naar ondergetekende. U kunt dit doen via het e-mailadres welke u kunt vinden onderaan Inschrijfformulier Friesland 2018.

Uw aanmelding is pas definitief als uw inschrijfgeld is bijgeschreven op de rekening van Stichting Jacht Training Gebruikshonden.

NOJG leden betalen € 40,- per voorjager/hond (niet-NOJG leden betalen € 45,- ). Hiervoor krijgt u bij aankomst een kop koffie/thee en een kop soep tijdens de lunchpauze.

U kunt het inschrijfgeld over maken naar rekening NL21 RABO 0322 5093 51 t.n.v. Stichting JTGH, onder vermelding van uw naam, naam van de hond en naam van de Artemisproef. Na uw aanmelding en betaling ontvangt u een bevestigingsmail en nadere informatie met routebeschrijving.

Indien men na inschrijving niet kan deelnemen aan de jachthondenproef en er reserve deelnemers beschikbaar zijn, dan vindt restitutie van het inschrijfgeld plaats. De JTGH brengt daarbij 30% van het inschrijfgeld als administratiekosten in rekening. Indien er geen reserve deelnemers zijn zal er geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden.

Bij over-inschrijving van het maximum aantal deelnemers, incl. 5 reserve combinaties zullen wij u hierover z.s.m. informeren en volgt volledige restitutie van het inschrijfgeld.

Het maximale deelnemersaantal is 45 voorjagers/honden. U kunt zich met maximaal 1 hond inschrijven. Bij meer dan 45 inschrijvingen hebben deelnemers uit de provincie Friesland voorrang. En vol = vol, dus wacht niet te lang met inschrijven!

De JTGH Artemis Jachthondenproeven bestaan uit een vijftal meervoudige apporteerproeven, waarbij met diverse soorten echt wild wordt gewerkt, dus geen dummy’s. Het niveau van de proeven ligt op ‘gevorderden niveau’, dus voorjagers met beginnende honden wordt afgeraden deel te nemen. De nadruk bij de proeven ligt op de dagelijkse jachtpraktijk.

Na afloop ontvangt u een deelname certificaat met daarop uw behaalde resultaten en worden er voor de nummers 1 t/m 3 bekers beschikbaar gesteld.

Er zijn deze dag broodjes en consumpties verkrijgbaar.

Uiteraard zijn familieleden/fans van harte welkom en komen kijken, met of zonder hond, kan natuurlijk ook altijd!

Het bestuur van de JTGH hoopt u op zaterdag 10 maart 2018 te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Richard Bosch Voorzitter JTGH

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
maart 10
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

JTGH/NOJG Friesland
E-mail:
jtgh@live.nl
Website:
www.nojg.nl

Locatie

Weperbult
Fochteloo, Friesland Nederland + Google Maps