Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

JTGH Artemisproeven 20 januari 2018 te Heerle NB

januari 20 -08:00 - 17:00

De Stichting Jacht Training Gebruiks Honden organiseert op zaterdag 20 januari 2018 de Artemis Jachthondenproef in Brabant.

De JTGH organiseert op zaterdag 20 januari de JTGH/Artemis Jachthondenproef Brabant 2018.

De proeven zijn puur op de dagelijkse jachtpraktijk gericht. Wij zijn, net als in voorgaande jaren, te gast op het schitterende terrein De Bolusberg van Leny Hectors en danken haar dan ook voor het beschikbaar stellen van de terreinen.

Aanmelden voor deze Jachthondenproef kan vanaf heden 17 december niet meer ingeschreven worden, daar de wedstrijd is volgeboekt.

Indien u aan de proeven mee wilt doen dient u het formulier, geheel ingevuld, vóór 3 januari 2018 terug te sturen naar ondergetekende. U kunt dit doen via het e-mailadres welke u kunt vinden onderaan het aanmeldingsformulier.

Uw aanmelding is pas definitief als uw inschrijfgeld is bijgeschreven op de rekening van Stichting Jacht Training Gebruikshonden.

NOJG leden betalen € 40,- per voorjager/hond (niet-NOJG leden betalen € 45,- ). Hiervoor krijgt u bij aankomst een kop koffie/thee en een kop soep tijdens de lunchpauze.

U kunt het inschrijfgeld over maken naar rekening NL21 RABO 0322 5093 51 t.n.v. Stichting JTGH, onder vermelding van uw naam, naam van de hond en naam van de Artemisproef. Na uw aanmelding en betaling ontvangt u een bevestigingsmail en nadere informatie met routebeschrijving.

Bij over-inschrijving van het maximum aantal deelnemers zullen wij u hierover z.s.m. informeren en volgt volledige restitutie van het inschrijfgeld.

Het maximale deelnemersaantal is 35 voorjagers/honden. Bij meer dan 35 inschrijvingen hebben deelnemers uit de provincie Brabant voorrang. En vol = vol, dus wacht niet te lang met inschrijven!

De JTGH Artemis Jachthondenproeven bestaan uit een vijftal meervoudige apporteerproeven, waarbij met diverse soorten echt wild wordt gewerkt, dus geen dummy’s. Het niveau van de proeven ligt op ‘gevorderden niveau’, dus voorjagers met beginnende honden wordt afgeraden deel te nemen. De nadruk bij de proeven ligt op de dagelijkse jachtpraktijk.

Komen kijken, met of zonder hond, kan natuurlijk altijd!

Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat met daarop uw behaalde resultaten en worden er voor de nummers 1 t/m 3 bekers beschikbaar gesteld.

Er zijn deze dag broodjes en consumpties verkrijgbaar.

Uiteraard zijn familieleden/fans van harte welkom en komen kijken, met of zonder hond, kan natuurlijk ook altijd!

Het bestuur van de JTGH hoopt u op 20 januari 2018 te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Richard Bosch Voorzitter JTGH

 

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
januari 20
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Stichting JTGH/NOJG
E-mail:
jtgh@live.nl
Website:
https://www.nojg.nl/category/jtgh-2

Locatie

De Bolusberg
Heerle, Noord-Brabant Nederland + Google Maps