Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

NOORD-NEDERLANDSE LANDBOUWBEURS 12 t/m 15 december 2018 te Leeuwarden

12 december 2018 -10:00 - 18:00 CET

€12,50

Leeuwarden- WTC Expo opent van 12 tot en met 15 december 2018 haar deuren voor duizenden bezoekers tijdens de 22e editie van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs. Deze editie worden bezoekers verrast met interessante workshops en lezingen en vele toonaangevende bedrijven uit diverse segmenten. De Landbouwbeurs is dé ontmoetingsplek voor jong en oud om waardevolle contacten en kennis en ideeën op te doen, maar ook om elkaar te helpen bij lastige vraagstukken.

De 22e editie van de beurs is volledig gevuld en staat vol met toonaangevende bedrijven uit diverse segmenten en er wordt een programma aan diverse lezingen en workshops aangeboden.

De juiste keuzes maken
De agrarische sector groeit erg snel, waarbij dilemma’s op het gebied van investeringen of een koerswijziging weleens lastig kunnen zijn. Moeten tradities juist gekoesterd worden of is het tijd voor vernieuwing door het automatiseren van machines of juist het aannemen van personeel? Op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs worden alle nieuwste technieken, machines, innovaties, diensten en producten bij elkaar getoond, zodat bezoekers weloverwogen keuzes kunnen maken.

Ontdek de nieuwste producten en noviteiten
Tijdens de komende editie van de Landbouwbeurs worden de nieuwste noviteiten en meer dan 200 merken en producten uit diverse segmenten getoond. Van de nieuwste landbouwmachines en werktuigen tot diervoeders, gewasbescherming, stalinrichting, bouw, financiën en nog veel meer. Daarnaast wordt er een vol programma van lezingen en workshops aangeboden zoals een workshop ‘Het bedrijf overnemen’ en kunnen bezoekers op de beurs onder andere hun spuitlicentie verlengen. Voor een stukje extra beleving worden er dit jaar kalveren tentoongesteld.

Sprekers van de Rabobank, AB Vakwerk en LTO Noord zullen in samenwerking met Agrarisch Jongeren Friesland de workshop ‘Het bedrijf overnemen?’ geven waarin lastige vraagstukken van de hedendaagse tijd aanbod komen. Hoe communiceer je effectief met alle betrokken partijen? Wat zijn je persoonlijke competenties en hoe zet je deze in? Ben je ondernemend genoeg? Alle ingrediënten voor een weloverwogen keuze komen in een gesprek met jonge boeren onder leiding van twee agrarische coaches aan bod.

Ook voor adviezen in het optimaliseren van ruwvoer en het goed benutten van rantsoen kunnen bezoekers de workshop ‘Haal meer uit je ruwvoer met TMR Constant’ bijwonen, verzorgd door Agrifirm. Of voor een opfrisser in het efficiënt en veilig reinigen kan de interessante lezing van Kärcher ‘Efficiënte reinigingstechnieken’ gevolgd worden. Verder wordt er dit jaar een speciaal spuitlicentie programma voor veehouders en akkerbouwers aangeboden, meetellend voor het thema ‘Veiligheid en techniek’. Onderdeel van dit programma is een presentatie waarin Delphy, Wetterskip Fryslân en Mulder Agro meer vertellen over spuittechniek en precisielandbouw. Bezoekers welke geen spuitlicentie hoeven te verlengen zijn ook van harte welkom bij de presentatie. De workshops en lezingen zijn tijdens de beurs vrij toegankelijk voor alle bezoekers. Voor het verlengen van de spuitlicentie kunnen bezoekers zich voorafgaand aan de beurs inschrijven.

Naast de diverse lezingen en workshops kunnen bezoekers meer dan 200 merken en producten uit diverse segmenten bij elkaar zien op de Landbouwbeurs. Ook kunnen de bezoekers welke op zoek zijn naar jong gebruikte machines terecht op het nieuwe plein: het Jong Gebruikte Machines Plein. Hier bieden exposanten jong gebruikte trekkers en machines te koop aan. Ook zal op de beurs de internationale veiling van Troostwijk Veilingen plaatsvinden waarbij een uiteenlopend aanbod aan kavels geveild wordt. In hal gericht op onder andere melkveehouderij presenteren partners van het magazine ‘Melk van het Noorden’ zich samen als het Melk van het Noorden plein en worden er in deze hal voor het eerst echte dieren, namelijk kruislingkalveren, getoond. De standplaatsen op de Landbouwbeurs zijn uitverkocht en er is deze editie dan ook veel te zien, te doen en vooral te beleven tijdens de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2018.

De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs is;

  • woensdag 12 december geopend van 10.00 tot 18.00 uur,
  • op donderdag 13 december en vrijdag 14 december van 13.00 tot 22.00 uur en
  • op zaterdag 15 december van 10.00 tot 17.00 uur.

———————

Entreeprijzen:
Aan de kassa €12,50
Online kaartverkoop €10,50
Parkeren €4,00
Kinderen tot en met 12 jaar gratis, onder begeleiding van een volwassene

Social media:
Facebook: /WTCLandbouw
www.wtclandbouw.nl

Adres:
WTC Expo Leeuwarden
Heliconweg 52
8914AT Leeuwarden
Ingang West – Slauerhoffweg

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
12 december 2018
Tijd:
10:00 - 18:00
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

WTC EXPO Leeuwarden
Website:
www.wtclandbouw.nl

Locatie

WTC EXPO Leeuwarden
Heliconweg 52, Ingang West – Slauerhoffweg
Leeuwarden, Friesland 8914AT
+ Google Maps
Website:
www.wtclandbouw.nl