Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Uitnodiging Koppelwedstrijd Jachthonden Trainings Groep Emmen – zaterdag 24 maart 2018

24 maart 2018 -08:00 - 17:00 CET

De Jachthonden Trainings Groep ‘TIMING’ uit Emmen nodigt u uit voor de koppelwedstrijd, te houden op zaterdag 24 maart 2018. De wedstrijd wordt gehouden om en nabij recreatieterrein “De Grote Rietplas” in Emmen.

De koppelwedstrijd bestaat uit 6 proeven van ieder 3 apporten. Iedere proef bestaat uit 1 apport op A-niveau en 2 apporten op B-niveau. De proeven bestaan uit de onderdelen markeren, verloren zoeken, slepen, dirigeren en steadyness testen.

Koppels kunnen zich inschrijven voor deze wedstrijd. Een koppel bestaat uit 2 voorjagers met hun honden, waarvan maximaal 1 hond op A-niveau. Inschrijven met 2 honden op B-niveau is mogelijk, maar 1 hond van dit betreffende koppel moet de A- onderdelen uitvoeren en wordt als zodanig ingeschreven.

Een koppel bestaat uit een combinatie van verschillende rasgroepen, bijvoorbeeld een retriever met een staande hond. Deze combinaties hebben voorrang op de inschrijving. Inschrijvingen met 2 honden uit eenzelfde rasgroep worden op een reservelijst geplaatst.

Bij uw inschrijving dient u, naast een volledig ingevuld inschrijfformulier, gelijktijdig kopieën van (meest recent) behaalde resultaten van beide honden mee te sturen, waaruit blijkt dat het koppel bestaat uit een A- en B-niveau hond, dan wel 2 B- niveau honden.

Kosten voor deelname zijn € 80,00 per koppel. Inschrijving geschiedt op volgorde van betaling!

Aan deze wedstrijd kunnen maximaal 21 koppels deelnemen.

De inschrijving staat niet meer open het maximaal aantal deelnemende koppels is bereikt.

Inschrijfformulier Koppelwedstrijd JTG-Timing 24 maart 2018

Het volledig ingevulde inschrijfformulier met benodigde documenten kunt u per mail sturen naar: koppelwedstrijdjtg@live.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Namens JTG- Timing Emmen

Margreet Teunissen

 

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
24 maart 2018
Tijd:
08:00 - 17:00

Organisator

Jachthonden Training Groep uit Emmen
E-mail:
koppelwedstrijdjtg@live.nl.

Locatie

Grote Rietplas Emmen
Emmen, Drenthe Nederland + Google Maps