• De organisatie voor Jacht, beheer en schadebestrijding.

Betaling lidmaatschap/verzekering NOJG 2021

 

 

 

 

Haaksbergen 14 januari 2021

Onderwerp: betaling lidmaatschap/verzekering 2021

Geacht NOJG lid,

Vanaf a.s. zaterdag 16 januari 2021, krijgt U een mail via de NOJG webshop administratie met daarin een link voor het betaalverzoek om het lidmaatschap 2021 te betalen, met daarbij tevens de mogelijkheid voor het afsluiten van de jachtverzekering geldig vanaf 1 april 2021.

U kunt een keuze maken tussen de verschillende dekkingen geldig voor Nederland incl. Europa, eveneens met de mogelijkheid voor het afsluiten van een 3 jarige verzekering van Gothaer t.b.v. de Duitse akte. Hiermee is eveneens het Nederlandse bewijs voor 3 jaar betaald, en wordt de komende 2 jaar enkel het lidmaatschap in rekening gebracht met een specifieke 0,00 link voor een geldig Nederlands bewijs.

Bent u reeds in het bezit van een geldig 3 jarig bewijs, vergeet dan niet deze 0,00 link aan te vinken voor het Nederlandse bewijs.

Na betaling via Ideal ontvangt u per omgaand een bevestiging van de betaling en daarbij als bijlage een pdf bestand om de verzekeringsbewijzen te downloaden.

Wenst u gebruik te maken van een 1 jarig Duits bewijs, dan is deze verkrijgbaar via het secretariaat.

Mocht betaling via Ideal problemen opleveren, neem dan contact op met het secretariaat voor een factuurnummer. Na betaling ontvangt u vervolgens het bewijs via de mail.

Zijn er verder nog vragen, dan horen we het graag.

Met vriendelijke groet,

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.