Betrouwbaar advies voor jachtreizen

Coen Stork

Voor lezers van de website van de  NOJG op zoek naar betrouwbare en objectieve informatie over (vooral) buitenlandse jachtgelegenheden kan het zeer nuttig zijn gebruik te maken van de nieuwe Eagle Review website www.eagle-review.com

Deze permanent up-to-date gebrachte Internetsite, recentelijk opgestart door Coen Stork, een Nederlander die samen met zijn Vlaamse echtgenote een prachtig jachtdomein in de Bourgognestreek runt (zie ook www.gameshootingfrance.com ), kan best omschreven worden als een gratis « trip-advisor » voor jagers en sportvissers.

Eagle Review biedt momenteel al info aan over meer dan 2.000 bestemmingen in 128 landen, waarbij op een gebruiksvriendelijke wijze aangegeven wordt welke soorten er kunnen bejaagd (of gevist) worden, tegen welke voorwaarden, hoe accommodatie en omgeving zijn en dergelijke meer. Maandelijks zijn er al tot meer dan 20.000 bezoekers – de meeste uit het Verenigd Koninkrijk, de USA en Frankrijk, maar verder uit praktisch alle uithoeken ter wereld. En iedereen kan er zelf zijn eigen beoordelingen en ervaringen op weergeven, zodat er steeds nieuwe onafhankelijke info beschikbaar komt.

Via Eagle Review kunnen geïnteresseerden ook rechtstreeks bij de aanbieder bijkomende inlichtingen vragen alsook jachtdagen of verblijf boeken. Er worden dus geen commissie of andere reservatiekosten afgehouden door deze website, die ook niets aanrekent aan de jachtorganisatoren die er voorgesteld worden – deze betalen alleen extra wanneer ze bijkomende foto’s of video’s en andere links willen plaatsen, om zo nog meer gericht potentiële cliënten te overtuigen van de kwaliteit van hun programma‘s. Daarnaast maakt Eagle Review ook regelmatig gebruik van een eigen bestand van meer dan 200.000 Email adressen van internationale jagers en vissers die daardoor op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen.

Coen Stork | Chateau de Villette | Villette |58170 Poli

 Tel + 33 6 70 22 56 85 | cstork@wanadoo.fr

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.