Bijeenkomst leden NOJG regio Noord-Brabant

 

 

 

 

 

Aan: de Brabantse leden van de Nederlandse Organisatie voor Jacht en Grondbeheer (NOJG).

 

Het is ons een genoegen om u uit te nodigen voor een aankomende ledenbijeenkomst die we graag willen gaan plannen op woensdagavond 19 april of 10 mei op een centrale plaats in Brabant.

Deze bijeenkomst biedt een uitstekende gelegenheid om andere leden uit de regio te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de jacht- en grondbeheersector.

Tijdens de bijeenkomst willen we een interessante of nuttige activiteit plannen, en om er zeker van te zijn dat we zaken organiseren die voor ons allen de moeite waard zijn willen we u een aantal mogelijkheden voorleggen.

Wij verzoeken u om uw voorkeur aan ons terug te mailen op mjjestassen@hotmail.com en dit te doen voor 24 maart a.s.

Opties:

  1. Inschieten kogelgeweer
  2. Hagelschieten
  3. Deskundige inleiding over de wolf
  4. Ontmoeting met een jager in de politiek, bij voldoende belangstelling willen we Jeroen van Nostrum uitnodigen. Jeroen staat voor BBB op plaats 7 bij de provinciale statenverkiezingen.
  5. Workshop wildverwerking

Graag vernemen we dus per mail van u, aan welke activiteit u graag deelneemt en of u dat op 19 april of op 10 mei wenst.

Als u andere suggesties heeft vernemen we dat uiteraard ook graag van u.

Naast de activiteit zal er ruimte zijn voor discussie en vragen van de leden, zodat we kunnen horen wat er leeft onder onze leden en daarop kunnen inspelen.

Bovendien is dit ook een gelegenheid om uw netwerk uit te breiden en te versterken. Ook zijn we nog altijd op zoek naar NOJG leden die graag actief voor onze club willen zijn als vrijwilliger of in het bestuur.

Wij geloven dat deze bijeenkomst een waardevolle ervaring zal zijn voor u als lid van de NOJG, en we hopen dat u allen beschikbaar zult zijn om elkaar te ontmoeten.

 

Vriendelijke groeten,

 

Namens NOJG Brabant

 

Paulette Martens, Cees Meeuwis en Maurice Stassen.