• De organisatie voor Jacht, beheer en schadebestrijding.

Duitse cursus Kundige Person – 10 november 2021

Duitse cursus Kundige Person 10 november 2021

Nog steeds komt het regelmatig voor dat Nederlandse en Belgische jagers bij het boeken van een jachttrip bij de Landes- of Bundesforst niet (kunnen) voldoen aan de vereiste status van ‘Kundigen Person’ en daardoor niet kunnen deelnemen aan aanzit- of drukjachten.

Jagdburo NimrodiA uit Haaksbergen organiseert in samenwerking met jachtforum.nl al jaren ‘Schulungslehrgange zur Kundigen Person’. De animo hiervoor is dusdanig groot dat de cursus steeds weer snel vol zit. Op veler verzoek organiseren we woensdag 10 november a.s. weer een Lehrgang KP. overeenkomstig de voorwaarden die de Behörde hieraan verbonden hebben.

De cursus is conform de Duitse regelgeving en zal plaats vinden nabij Amersfoort. Een en ander zal ongeveer drie uur in beslag nemen. De cursus is Duitstalig, er wordt geen examen afgenomen.

Na afloop van de cursus ontvangen de deelnemers het door de Duitse autoriteiten afgegeven Zertifikat ‘Kundigen Person’ en het boekwerk ‘Wildbret-Hygiene, das Buch zur Wildbretverwertung’. Het Zertifikat is voor onbepaalde tijd in de hele BRD geldig.

Mede hierdoor is de cursus ook aan te bevelen bij huidige cursisten van de jachtopleiding. Binnen is binnen!

Opgave uitsluitend via email: jagdundjacht@gmail.com o.v.v.

  • volledige naam,
  • adres,
  • geboortedatum en
  • telefoonnummer.

Zie ook www.nimrodia.nl

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.