• De organisatie voor Jacht, beheer en schadebestrijding.

Duitse cursus ‘Kundigen Person’ op vrijdag 5 april 2019 te Amersfoort

Nog steeds komt het regelmatig voor dat Nederlandse en Belgische jagers bij het boeken van een jachttrip bij de Landes- of Bundesforst niet (kunnen) voldoen aan de vereiste status van ‘Kundigen Person’ en daardoor niet kunnen deelnemen aan aanzit- of drukjachten.

Jagdburo NimrodiA uit Haaksbergen organiseerde in samenwerking met jachtforum.nl  al enkele jaren ‘Schulungslehrgange zur Kundigen Person’. 

Deze Schulungslehrgang zal ‘s avonds plaatsvinden op vrijdag 5 april 2019 in Amersfoort. De cursus is conform de Duitse regelgeving. Een en ander zal ongeveer drie uur in beslag nemen. De cursus is Duitstalig, er wordt geen examen afgenomen.

Na afloop van de cursus ontvangen de deelnemers het door de Duitse autoriteiten afgegeven Zertifikat ‘Kundigen Person’ en het boekwerk ‘Wildbret-Hygiene, das Buch zur Wildbretverwertung’. Het Zertifikat is voor onbepaalde tijd in de gehele BRD geldig.

NB: Ook SJN-cursisten/aankomende jongjagers kunnen -in tegenstelling tot de Nederlandse cursus GP- deelnemen. Binnen is binnen!

De deelnamekosten bedragen € 95.- inclusief BTW en het studieboek.

Aanmelding voor deelname kan uitsluitend per e-mail en vermelding van:

  • volledige naam:
  • adres:
  • geboortedatum:
  • telefoonnummer:
  • emailadres:

Opgave uitsluitend via: jagdundjacht@gmail.com

NB: Aanmeldingen waarbij de volledige gegevens ontbreken worden niet in behandeling genomen. De gevraagde gegevens zijn nodig voor de uit te schrijven deelname-certificaten

image_pdfimage_print

Reacties zijn gesloten.