EURegionale Reewildbespreking 2018 – Vijlen (LB) – vrijdag 13 april 2018

Op vrijdagavond 13 april 2018 vindt in café-restaurant ‘Bergzicht’ te Vijlen voor de 25e keer de jaarlijkse Euregionale Reewildbespreking plaats.

Graag nodigen wij u hiervoor uit om als gast tijdens deze avond aanwezig te zijn.

De Euregionale Reewildbespreking betreft een bespreking die in het teken staat van ‘Reewild in de Euregio’.  Immers, het Reewild kent geen landsgrenzen en in de drielandenregio Nederland – Duitsland – België is het daarom van groot belang dat Reewildbeheerders samenwerken en hun kennis uitwisselen om een goede uitvoering van het Reewildbeheer te borgen.

Speciaal voor deze lustrumviering zal fiepexpert de heer Klaus Weisskirchen een seminar geven over de juiste uitoefening van de lokjacht. Daarnaast worden de geweien van de geschoten reebokken uit deze grensregio getoond.

Onderstaand een overzicht van de aangeschreven relaties:

KJV / NOJG / Vereniging Het Reewild / FBE Limburg / Staatsbosbeheer / Stichting Limburgs Landschap / Natuurmonumenten / Natuurrijk Limburg / Waterschap Roer en Overmaas / IKL / LLTB / Rijksoverheid / Politie Limburg zuid – afd. bijzondere wetten / Gemeenten / Provincie Limburg / Hegeringen Kreis Jägerschaft Aachen / Forst Eupen / Stadsforst Aachen / Royal Saint Hubert Club de Belgique.

 Meer informatie omtrent deze avond vind u in onderstaande  flyer.

Als organisatoren hopen wij dat deze avond mag bijdragen aan het professionaliseren van de “jacht” en de beeldvorming hieromtrent.

Wij zien uit naar uw komst!

 In afwachting van uw reactie,   
  
Met vriendelijke groet,

 

De organisatie van de Euregionale Reewildbespreking

Raymond Simons

Stijn Groen

Remon Hupperetz

Markus Baltuttis

Hubert van Loo

Sjef Silvertand

Theo Vaessen

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.