• De organisatie voor Jacht, beheer en schadebestrijding.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cursus Duitse cursus Kundige Person 21 april 2023 en 15 september 2023

april 21 -19:00 - 23:00 CEST

€ 127,

Nog steeds komt het regelmatig voor dat Nederlandse en Belgische jagers bij het boeken van een jachttrip bij de Landes- of Bundesforst niet (kunnen) voldoen aan de vereiste status van ‘Kundigen Person’ en daardoor niet kunnen deelnemen aan aanzit- of drukjachten.

Jagdburo NimrodiA uit Haaksbergen organiseert in samenwerking met jachtforum.nl al jaren ‘Schulungslehrgange zur Kundigen Person’. De animo hiervoor is dusdanig groot dat de cursus steeds weer snel vol zit. Op veler verzoek organiseren we vrijdag 21 april en vrijdag 15 september a.s. weer een Lehrgang KP overeenkomstig de voorwaarden die de Behörde hieraan verbonden hebben. De Cursus wordt gegeven in Nijkerk en de juiste locatie wordt pas na inschrijving bekend gemaakt.

De cursus is conform de Duitse regelgeving en zal plaats vinden nabij Amersfoort. Een en ander zal ongeveer drie uur in beslag nemen. De cursus is Duitstalig, er wordt geen examen afgenomen.

Na afloop van de cursus ontvangen de deelnemers het door de Duitse autoriteiten afgegeven Zertifikat ‘Kundigen Person’ en het boekwerk ‘Wildbret-Hygiene, das Buch zur Wildbretverwertung’.

Het Zertifikat is voor onbepaalde tijd in de hele BRD geldig. Mede hierdoor is de cursus ook aan te bevelen bij huidige cursisten van de jachtopleiding. Binnen is binnen!

De deelnamekosten bedragen € 127.- inclusief BTW en het studieboek.

 

Aanmelding voor deelname kan uitsluitend per e-mail en vermelding van:

Volledige naam:

Adres:

Geboortedatum:

Telefoonnummer:

Emailadres:

Opgave uitsluitend via: jagdundjacht@gmail.com

NB: Aanmeldingen waarbij de volledige gegevens ontbreken worden niet in behandeling genomen. De gevraagde gegevens zijn nodig voor de uit te schrijven deelname-certificaten.

zie ook www.nimrodia.nl

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
april 21
Tijd:
19:00 - 23:00 CEST
Kosten:
€ 127,
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.nimrodia.nl

Organisator

Jagdburo NimrodiA
E-mail:
info@nimrodia.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Nijkerk
Nijkerk,UtrechtNederland+ Google Maps

Reacties zijn gesloten.