• De organisatie voor Jacht, beheer en schadebestrijding.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Hubertusmis Dokkum- zondag 5 november 2023

november 5 -14:00 - 17:00 CET

Gratis
Hierbij informeren wij u over de voorgenomen Hubertusmis, welke plaats zal vinden op zondag 5 november 2023 in de H. Martinus en H.H.Bonifatiuskerk Dokkum, Koningstraat 25, 9101LP, Dokkum. De Mis is evenals voorgaande keren een initiatief van de Friese Jachtsociëteit Fryske Oarder fan Hubertus.

Op zondagmiddag 5 november om 14.00 uur bent u van harte welkom bij de bijzondere kerkdienst in de Sint-Bonifatiuskerk te Dokkum waarin Pastoor Paul Verheijen de Mis zal leiden en Jachthoorngroep Après Chasse de muzikale omlijsting van de stukken die bij de Hubertusmis horen , vertolkt. Honden die goed luisteren, mogen mee naar binnen. Na afloop van de viering zal pastoor  Verheijen de  jachthonden zegenen buiten op de binnenplaats van de kerk.

Vervolgens nodigen wij u uit om met ons mee te gaan naar Restaurant De Posthoorn voor een gezellige nazit met drankjes en heerlijke wildhapjes. Het restaurant is slechts een paar minuten lopen van de kerk. Tussendoor kunt u daar genieten van enkele optredens van de Jachthoorngroep Après Chasse.

U hoeft zich niet aan te melden voor dit evenement. De kerkdienst is een combinatie van de zondagsviering met de Hubertusmis. Kort voor 14.00 uur gaat de kerk open.

Wij hopen u te mogen begroeten op 05-11-2023 te Dokkum.

Met vriendelijke groet

Fryske Oarder fan Hubertus

Print Friendly, PDF & Email

Gegevens

Datum:
november 5
Tijd:
14:00 - 17:00 CET
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Organisator

de Fryske oarder van Hubertus

Locatie

H.Bonifatiuskerk Dokkum
Koningstraat 25,
Dokkum, Provincie: Friesland 9101 LP Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0519 292 476

Reacties zijn gesloten.