Jacht Praktijk Opleidingen

Jullie hebben een tijdje via de mail niets van Jachtpraktijk vernomen. We staan echter niet stil. Diegene die op de beurs Jacht&Buitenleven zijn geweest en onze stand hebben bezocht weet wat ik daarmee bedoel.

Als je goed kijkt kan je zien dat het logo veranderd is. Ook de naam en de Facebook pagina zijn veranderd. Het is 10 weken geleden dat het plan geboren werd; de oprichting van een platform voor praktijkgerichte jachtopleidingen. 8 weken hard werken met een team van hardwerkende mensen en de oprichting van Jacht Praktijk Opleidingen werd van theorie gerealiseerd in de praktijk, met als officiële start dag 21 september op de beurs.

We hebben even moeten maar hebben aantal specialisten geschaard, ieder een kei op zijn eigen gebied.

Hieronder een opsomming in willekeurige volgorde;

  • Luuk Kloosterboer   – Drijfjacht
  • Immo Ortlepp           – Lokjacht
  • Nico Deryckere         – Biotoopverbetering
  • Marco Been               – Ultra Lange Afstand schieten (geen jacht).
  • Anne Smit                  – 300 en 600m Schietvaardigheidstrainingen
  • Jack Jacobs               – Gans tot Bord
  • Mike Heutink           – Grofwildcursus, herladen en schietvaardigheid 300 en 600m.

De inhoud staat nu (weliswaar nog niet helemaal uitgebreid maar daar komt binnen nu en 14 dagen verandering in) op onze nieuwe website www.jachtpraktijkopleidingen.nl

Een van de eerste cursussen die plaats  zal vinden is een lokjachtcursus en wel op 4 november gegeven door Immo Ortlepp; https://www.youtube.com/watch?v=Tk9qd0Be2hs&list=PLNR0Ct5BWkJOMHmHWr65pFaVreIx1BAya&index=2

Jachtkogelwapens Optiek Ballistiek op 10 oktober, praktijkstages grofwild in oktober, november, januari en februari, schietvaardigheidstrainingen 300 en 600m in oktober, november en mei 2019, voorbereidende cursus voor de ultra lange afstand schietcursus (1000m) 10 november en 8 december door Marco Been (voormalig Europees kampioen F-Klasse) etc.

Graag wil ik voor data en prijzen verwijzen naar de website ; www.jachtpraktijkopleidingen.nl

Mocht er voor de clinic / cursus waar jij interesse in hebt nog geen exacte datum bekend zijn (zoals gans tot bord, medio april 2019)  dan zal deze, zodra bekend, gecommuniceerd worden via een e-mail maar zeker ook via facebook.

 

Waidmannsheil,

 

    Mike Heutink

    Susannadonk 148

    4707WZ Roosendaal

    +31641985542

    info@jachtpraktijkopleidingen.nl

    www.jachtpraktijkopleidingen.nl

    https://www.facebook.com/jachtpraktijkopleidingen/

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.