• De organisatie voor Jacht, beheer en schadebestrijding.

Jachtshops en aanbiedingen

 JACHTSHOPS EN AANBIEDINGEN
Kerst staat weer voor de deur! Jagen.nl heeft een speciale selectie van kerstcadeaus voor de jager gemaakt.

Jagersagenda & Jachtalmanak 2021
Deze handige pocket met agenda en almanak in één mag niet ontbreken onder de kerstboom. Het agendagedeelte is overzichtelijk ingedeeld per week en je kunt zelf een logboek en afschotlijstjes bijhouden. Wanneer je het boekje omdraait verschijnt de Jachtalmanak, boordevol praktische informatie, mooie jachtverhalen, een uitgebreide Jagersjargonlijst en nog veel meer.
De Jagersagenda & Jachtalmanak kost € 14,95 en is verkrijgbaar bij de betere Jachtspeciaalzaak of bestel je via www.jagersagenda.nl.

Jachtboek.nl
Wil je iemand verrassen met een mooi jachtboek? Via Jachtboek.nl vind je een groot aanbod van verschillende jachtboeken, zoals bijvoorbeeld één van onderstaande kookboeken:

Wildbijbel

Peter Klosse, eigenaar van Hotel De Echoput in Apeldoorn en oprichter van de Academie voor Gastronomie, benadert de begrippen smaak en proeven op een wetenschappelijke manier. Met medewerking van chefs Theus de Kok en Peter Paul van den Breemen maakte hij de Wildbijbel. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto’s leer je stap voor stap de basistechnieken om prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten.

Wild, het beste scharrelvlees komt van de jager

Dit complete wildkookboek, geschreven door Ronald Timmermans met foto’s van Remko Kraaijeveld, mag in de keuken van de wildliefhebber niet ontbreken. Jarenlange kennisvergaring van chefs, jagers en poeliers ligt in dit prachtige boek in groot formaat (28 x 32) besloten.

Wil je één van bovenstaande boeken, een boek met jachtverhalen of een jachthondenboek cadeau doen, kijk dan op www.jachtboek.nl.

Meer jachtcadeaus.
Of kijk eens voor een mooi cadeau voor onder de boom bij één van deze jachtspeciaalzaken:

Barrel and Boar
Hemker & Bekking
Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet
Waidmann

Jagen.nl

Facebook Twitter

Zolang niet duidelijk is of wij een essentiële winkel zijn of niet,
zijn wij bereikbaar tijdens onze normale openingsuren.

Wel vragen wij u even een afspraak te maken,
als u naar onze winkel komt.

Ook kunt u altijd bestellen via onze webshop!
www.jachthuisleimuiden.com

Reacties zijn gesloten.