Jachtshops aanbiedingen

JACHTSHOPS SPECIALE AANBIEDINGEN

Beschrijving

Nieuw in Nederland!

Nachtzicht richtkijker tegen de ongelofelijk lage introductieprijs van € 949,- normaal € 1.199,-

Beschrijving

De Wanney NVE-E50 richtkijker is een zeer hoogwaardig apparaat die overdag als in het donker kan worden gebruikt!

De NV scope biedt haarscherpe digitale HD beelden zowel overdag als in de nacht met goed beeld tot 200 meter en daarboven. Geen risico van inbranden van de buis zoals bij andere nachtkijkers.

De krachtige processor combineert haarscherpe beelden met handige gadgets zoals foto’s, video recording en wifi-streaming naar je tablet of smartphone. Een app van Android en IOS kan gratis worden gedownload. Wanney geeft verder regelmatig (gratis) nieuwe updates zodat uw systeem altijd up to date blijft.

Nachtzicht is nog nooit zo betaalbaar geweest met onze introductieprijs van €949,-  (normaal  €1.199,- ) De richtkijker is weersbestendig.

De kijker wordt geleverd voor montage op een picatinny rail, welke geschikt gemaakt kan worden voor vrijwel alle merken montage, (EAW, Blaser etc.) en is standaard voorzien van een IR led lamp en laser functie. Verder wordt de kijker geleverd met een handige draagtas en uitgebreide Nederlandse handleiding.

Video opname

Wanneer u een micro SD card in de NVE-E50 plaatst kunt u al uw beelden vastleggen op foto of video.

Wifi streaming

U kunt de beelden van de NVE-E50 rechtstreeks streamen naar een smartphone of een tablet. Er kunnen dus meerdere personen met uw zicht mee kijken.

Zoom functie

De NVE-E50 beschikt over een tweetal digitale zoomfuncties, zodat u ook op grotere afstanden scherpe beelden behoudt.

Dradenkruis

Het dradenkruis kan zowel qua vorm als kleur naar wens worden aangepast. Bovendien kan het dradenkruis uitgezet worden zodat het niet meer zichtbaar is.

Nachtzicht

Ook het nachtzicht wordt digitaal HD weergegeven. Geen wazige zwart/wit beelden meer maar haarscherpe HD beelden! U hoeft ook niet meer bang te zijn voor ingebrande zwarte puntjes in het scherm zoals bij andere nachtkijkers.

Koopzondag 30-09-2018

Bekijk de webversie

Koopzondag 30-09-2018

Geachte Schutters,

Op zondag 30 september zijn onze deuren geopend van 12:00 tot 17:00. Uiteraard bent u van harte welkom.
We hebben een leuke actie op de wintercollectie en de gebruikelijke scherpe prijzen nieuw en gebruikt.

Wij kijken er alvast naar uit!

Met vriendelijke groet,

Het Graziani Team

Graziani Gunshop
Kolbaanweg 5
3845 LJ  HARDERWIJK
T: 0341-434313
F: 0341-418331
E: info@graziani.nl

 

Nieuw in onze winkel de veluwejacht.nl multifunctionele flapper. Te gebruiken voor duiven / kauwen en kraaien. In Nederland is dit toegestaan voor schadebestrijding. Dus je mag het gebruiken voor schade bestrijding. Maar NIET tijdens het jacht seizoen 15 oktober t/m 31 januari. Werkt echt als een magneet. Deze flapper wordt speciaal voor veluwejacht.nl geproduceerd. https://youtu.be/7ZOjcXhvJVk
En is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Met 20 meter snoer en aan uit schakelaar. Als optie kan er een accu en snelheidsregelaar bij worden besteld. Flapper €129.95. Accu 12 volt €20.-
Voor meer informatie zie:

 

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.