Jachtshops en aanbiedingen

JACHTSHOPS SPECIALE AANBIEDINGEN

T:0548-788530

I: www.depaander.nl

E: ylammertink@depaander.nl

 

 

Lahoux Optics, eenvoudig excellent.

Lahoux Optics staat garant voor een jarenlange ervaring in het ontwikkelen en bouwen van restlichtkijkers en warmtebeeldcamera’s die bijzonder gebruikersvriendelijk zijn.

De kernspecialiteit van Lahoux is het ontwerpen van hoogwaardige voorzetkijkers.

Lahoux is de enige West-Europese producent van dergelijke producten voor de civiele markt.

Het bovenstaande komt ook tot uitdrukking in de nieuwe warmtebeeld voorzet van Lahoux, de Lahoux Horus, die een aantal unieke eigenschappen bezit, zoals een 12 micron pixelpitch. Dit maakt de kijker kleiner, lichter en compacter en zorgt voor een scherper beeld.

In de jacht is minder vaak meer en dat geldt ook voor de Lahoux Horus. Deze warmtebeeld voorzetkijker doet precies waarvoor hij ontworpen is.

Lahoux gelooft niet in onnodige en ingewikkelde features en heeft een camera ontwikkeld als een serieus stuk gereedschap voor serieuze jagers.

De leidende 12 micrometer technologie zorgt voor een scherper beeld, hogere vergrotingen tot 8x zijn mogelijk zonder dat het beeld in kwaliteit inboet. Hierdoor is aanspreken op grotere afstanden mogelijk.

De kijker is eenvoudig en intuïtief in zijn bediening, je kunt met de Horus niet per ongeluk in een verkeerde modus terechtkomen, met alle consequenties van dien.

Door de zuinige elektronica en de krachtige accu’s kan men urenlang zonder afleiding aanzitten, de kijker heeft een zeer lange looptijd.

Door dit totaal aan eigenschappen heeft Lahoux een kijker ontworpen die alle noodzakelijke wensen van een jager succesvol met elkaar combineert.

Prijs: € 5.790,- (incl. 21% btw.).

In oktober 2019 beschikbaar.

 

Bijzonderheden bij Graziani Gunshop


Graziani Gunshop heeft weer volop aanbiedingen en een ruime voorraad in bijzonder mooie kogel- en hagelgeweren!

Tevens hebben we de nieuwste modellen binnen van diverse A-merk geweer fabrikanten!

Niet te vergeten de nachtzichtapparatuur , optiek en accessoires die elk jaar weer beter en mooier zijn!

Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek ons in Harderwijk.

Met vriendelijke groet,

Het Graziani Team

Graziani Gunshop
Kolbaanweg 5
3845 LJ  HARDERWIJK
T: 0341-434313
E: info@graziani.nl

WRM Store
E: wouter@wrmstore.nl
T: 06- 21390176

Beschrijving

Nieuw in Nederland!

Nachtzicht richtkijker tegen de ongelofelijk lage introductieprijs van € 949,- normaal € 1.199,-

Beschrijving

De Wanney NVE-E50 richtkijker is een zeer hoogwaardig apparaat die overdag als in het donker kan worden gebruikt!

De NV scope biedt haarscherpe digitale HD beelden zowel overdag als in de nacht met goed beeld tot 200 meter en daarboven. Geen risico van inbranden van de buis zoals bij andere nachtkijkers.

De krachtige processor combineert haarscherpe beelden met handige gadgets zoals foto’s, video recording en wifi-streaming naar je tablet of smartphone. Een app van Android en IOS kan gratis worden gedownload. Wanney geeft verder regelmatig (gratis) nieuwe updates zodat uw systeem altijd up to date blijft.

Nachtzicht is nog nooit zo betaalbaar geweest met onze introductieprijs van €949,-  (normaal  €1.199,- ) De richtkijker is weersbestendig.

De kijker wordt geleverd voor montage op een picatinny rail, welke geschikt gemaakt kan worden voor vrijwel alle merken montage, (EAW, Blaser etc.) en is standaard voorzien van een IR led lamp en laser functie. Verder wordt de kijker geleverd met een handige draagtas en uitgebreide Nederlandse handleiding.

Video opname

Wanneer u een micro SD card in de NVE-E50 plaatst kunt u al uw beelden vastleggen op foto of video.

Wifi streaming

U kunt de beelden van de NVE-E50 rechtstreeks streamen naar een smartphone of een tablet. Er kunnen dus meerdere personen met uw zicht mee kijken.

Zoom functie

De NVE-E50 beschikt over een tweetal digitale zoomfuncties, zodat u ook op grotere afstanden scherpe beelden behoudt.

Dradenkruis

Het dradenkruis kan zowel qua vorm als kleur naar wens worden aangepast. Bovendien kan het dradenkruis uitgezet worden zodat het niet meer zichtbaar is.

Nachtzicht

Ook het nachtzicht wordt digitaal HD weergegeven. Geen wazige zwart/wit beelden meer maar haarscherpe HD beelden! U hoeft ook niet meer bang te zijn voor ingebrande zwarte puntjes in het scherm zoals bij andere nachtkijkers.

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.