• De organisatie voor Jacht, beheer en schadebestrijding.

Jachtshops en aanbiedingen

 JACHTSHOPS EN AANBIEDINGEN

Afhalen op afspraak is mogelijk

Wij zijn (vooralsnog) t/m 14 januari geopend voor afhaal op afspraak. 

Warmtebeeld- en restlichtkijkers bij Graziani

Beste Schutters,

Scherp zicht in het donker wordt steeds betaalbaarder met de nieuwe generatie digitale warmtebeeld- en restlichtkijkers. 
Handkijkers, voorzetkijkers en vaste richtkijkers, we hebben het allemaal op voorraad en uitsluitend A-merken van Europese en Amerikaanse bodem!  

Onlangs hebben we een nieuwe partij van Browning en Beretta mogen ontvangen en is de hagelmunitie voorraad morgen weer op peil.
En uiteraard niet te vergeten de wintercollectie. Kortom, we zijn klaar voor de donkere dagen!

Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek ons in Harderwijk.

Met vriendelijke groet,
 
Het Graziani Team
 
Graziani Gunshop
Kolbaanweg 5
3845 LJ  HARDERWIJK
T: 0341-434313
E: info@graziani.nl

 

Jagersagenda & Jachtalmanak 2021 Deze handige pocket met agenda en almanak in één mag niet ontbreken onder de kerstboom. Het agendagedeelte is overzichtelijk ingedeeld per week en je kunt zelf een logboek en afschotlijstjes bijhouden. Wanneer je het boekje omdraait verschijnt de Jachtalmanak, boordevol praktische informatie, mooie jachtverhalen, een uitgebreide Jagersjargonlijst en nog veel meer. De Jagersagenda & Jachtalmanak kost € 14,95 en is verkrijgbaar bij de betere Jachtspeciaalzaak of bestel je via www.jagersagenda.nl.

 

 

 

 

 

Jachtboek.nl Wil je iemand verrassen met een mooi jachtboek? Via Jachtboek.nl vind je een groot aanbod van verschillende jachtboeken, zoals bijvoorbeeld één van onderstaande kookboeken:

Wildbijbel

Peter Klosse, eigenaar van Hotel De Echoput in Apeldoorn en oprichter van de Academie voor Gastronomie, benadert de begrippen smaak en proeven op een wetenschappelijke manier. Met medewerking van chefs Theus de Kok en Peter Paul van den Breemen maakte hij de Wildbijbel. Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto’s leer je stap voor stap de basistechnieken om prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten.

Wild, het beste scharrelvlees komt van de jager

Wil je één van bovenstaande boeken, een boek met jachtverhalen of een jachthondenboek cadeau doen, kijk dan op www.jachtboek.nl.

Meer jachtcadeaus.… Of kijk eens voor een mooi cadeau voor onder de boom bij één van deze jachtspeciaalzaken:

Barrel and Boar Hemker & Bekking Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet Waidmann

Jagen.nl

Facebook Twitter

Zolang niet duidelijk is of wij een essentiële winkel zijn of niet, zijn wij bereikbaar tijdens onze normale openingsuren. Wel vragen wij u even een afspraak te maken, als u naar onze winkel komt.

 

Ook kunt u altijd bestellen via onze webshop! www.jachthuisleimuiden.com

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.