• De organisatie voor Jacht, beheer en schadebestrijding.

Jachtvelden aanbod of gevraagd

OMSCHRIJVING JACHTVELD

NAAM | E-MAILADRES | TELEFOON

DATUM

AANGEBODEN:  In combinatie plaats voor medejager, die bereid is ook schadelijk wild te bestrijden omgeving Uden .Kleinwildjacht brieven onder nr 1001
25-06-2021
GEVRAAGD: Na meer dan 40 jaar ga ik mijn jachtveld in Zuid-Holland overdragen
aan mijn jachtmaat. We vertrekken binnenkort naar de grens Drenthe/Groningen/Duitsland. Zijn er nog combinaties in die regio die op zoek zijn naar een jager met Duitse Staande Draadhaar en Engelse Springer Spaniel. Hoef geeneens te schieten als daar de mogelijkheid niet toe is, als ik maar met mijn honden kan werken. Zodat zij kunnen doen, waarvoor ze geboren zijn. Hoor het graag.
17-06-2021
GEVRAAGD: mogelijkheid tot schadebestrijdiging/jacht voor jager zonder
veld tot 70km van Utrecht.
21-05-2021
GEVRAAGD: per 01-06-2021, 1 of 2 medejagers voor een jachtveld in Noord-Holland
het veld ligt net boven Alkmaar.
12-05-2021
GEVRAAGD: Wie heeft de juiste tip of mogelijkheid.??

Ik ben op zoek naar een mogelijkheid, bij voorkeur in Nederland (of Duitsland) om reewild te mogen bejagen. Schadelijk wild staat ook hoog op de lijst. mijn vraag is dan ook, is er ergens een veld waar een mogelijkheid is om aan te zitten op ree en dan ook een reële kans te hebben.

Voor een mooie aanbieding ben ik best bereid een goede prijs te betalen. Er van overtuigd dat de kansen voor reewild in Duitsland groter zijn dan in Nederland, staat voor een mooie stek in Nederland de deur zeker wijd open. Ben bereid om voor afschot van een mooie bok een bedrag van € 500,– te betalen.

Ik zoek geen plaats in een combinatie, maar een mogelijkheid om in overleg te kunnen aanzitten voor een mooi beheer. En mocht zich een mogelijkheid voordoen van uitsluitend schadebestrijding vos, (in Nederland) dan is dat zeker bespreekbaar.

Uw reacties graag alleen via de mail naar: maylands@ziggo.nl

05-05-2021
image_pdfimage_print

Reacties zijn gesloten.