• De organisatie voor Jacht, beheer en schadebestrijding.

Jachtvelden aanbod/gevraagd

OMSCHRIJVING JACHTVELD

NAAM | E-MAILADRES | TELEFOON

DATUM

GEVRAAGD: door enthousiaste jonge jager uit Heerlen Limburg een mogelijkheid om te kunnen jagen of aan schadebestrijding te kunnen doen in Zuid of Midden-Limburg. Ben ook bereid om de noodzakelijke ondersteuning te bieden bij het onderhoud van het jachtveld etc.

Graag uw reacties per telefoon of per mail.

  • ibrahimiriskic@gmail.com
  • (06) 41 35 64 37‬
22-10-2020
GEVRAAGD: Zeer ervaren Jager 35 aktes gaat vervroegd uit dienst en wil meer tijd besteden in het veld (omgeving Flevopolder/Noordoostpolder)en met name op schadelijk wild. Ook een evt deelname in een combinatie zou welkom zijn goede Vizla draadhaar aanwezig.

22-10-2020
GEVRAAGD: Wie heeft de juiste tip of mogelijkheid.??

Ik ben op zoek naar een mogelijkheid, bij voorkeur in Nederland (of Duitsland) om reewild te mogen bejagen. Schadelijk wild staat ook hoog op de lijst. mijn vraag is dan ook, is er ergens een veld waar een mogelijkheid is om aan te zitten op ree en dan ook een reële kans te hebben.

Voor een mooie aanbieding ben ik best bereid een goede prijs te betalen. Er van overtuigd dat de kansen voor reewild in Duitsland groter zijn dan in Nederland, staat voor een mooie stek in Nederland de deur zeker wijd open. Ben bereid om voor afschot van een mooie bok een bedrag van € 500,– te betalen.

Ik zoek geen plaats in een combinatie, maar een mogelijkheid om in overleg te kunnen aanzitten voor een mooi beheer. En mocht zich een mogelijkheid voordoen van uitsluitend schadebestrijding vos, (in Nederland) dan is dat zeker bespreekbaar.

Uw reacties graag alleen via de mail naar: maylands@ziggo.nl

  • maylands@ziggo.nl
05-10-2020
GEVRAAGD:  Jongjager zoekt naar een mogelijkheid tot schadebestrijding of een plek in een combinatie. Het liefst in de regio Overijssel of Drenthe. Ik ben 38 jaar en woonachtig in de omgeving Hardenberg weidelijkheid staat voor op bij mij, en ben ook zeer bereid om te helpen in het veld. Mvg pieter 01-10-2020
GEVRAAGD: 60 jarige jager zoekt mogelijkheid tot jacht in Fryslan/Groningen schadebestrijding deelname combinatie alles is welkom. Mvg Henk

 

 

25-09-2020

GEVRAAGD: Ervaren jager (18 akten) vraagt deelname in of aansluiting bij een jachtcombinatie. Kleinwild en schadejacht. Faire vergoeding of kostendelen geen bezwaar. Tot 100 km rondom Breda.

08-09-2020

GEVRAAGD: Jachtveld in Noord Holland of Friesland. Schadebestrijding uiteraard inclusief. In bezit van certificering Plaagdierbestrijding KAD. Intrede combinatie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Reacties graag per mail of via mobiel nummer.

Weidelijke groet, Kees

28-07-2020
image_pdfimage_print

Reacties zijn gesloten.