• De organisatie voor Jacht, beheer en schadebestrijding.

Jachtvelden aanbod of gevraagd

OMSCHRIJVING JACHTVELD

NAAM | E-MAILADRES | TELEFOON

DATUM

GEZOCHT:  Mijn broer en ik zoeken een combinatie plaats in de Duitse Eifel
Mee werken in het veld is geen probleem. Weet u iets dan horen wij dat graag
Alvast bedankt .
Gr Tim wijnen
18-01-2021
GEVRAAGD: Ik zoek een plek waar ik kan ondersteunen in schadebestrijding. Vos, kraai, gans e.t.c in regio Westerwolde, Oldambt. 57 jaar, sedert 2014, jachtakte, enorme ervaring in grofwildjacht, betrouwbaar, leergierig,humorvol, integer en weidelijk jager.
16-01-2021
AANGEBODEN: Ik ben op zoek naar een jonge (max. 35 jaar), zelfstandige en enthousiaste jager die het beheer en schadebestrijding in het jachtveld (ruim 300 ha.) mede voor zijn rekening wil nemen. Bij voorkeur in het bezit van een aardhond en ervaring met bouwjacht. Het jachtveld ligt in Drenthe. Gevraagde bijdrage in de huur van het jachtveld € 500,- per jaar. Stuur maar een e-mail met informatie over jezelf.
15-01-2021
AANGEBODEN: voor een Duitse jachtvriend bied ik aan 2 BGS in Bayern.

  • Roofwild, kleinwild (haas konijn en eend)
  • Rood, ree en zwartwild.
  • jachthut en jachtauto aanwezig.
  • 2 jachtopzichters in de buurt.
  • 386 vanaf Winterswijk.

Kameraadschap gewenst. voor verdere info, hwvrieze@hotmail.com

07-01-2021

AANGEBODEN:  in onze jachtcombinatie komt er per 01-01-2021 een plaats vrij zowel in de Flevopolder en in Noord-Holland, bij interesse mail of bel ons.

26-11-2020

GEVRAAGD: Ervaren jager van 53 jaar met 14 aktes, zoekt een mogelijkheid voor reewildbeheer binnen Nederland. Geen schieter of trofeejager, wel een enorm liefhebber. Enkelafschot of lid van combinatie, beide is bespreekbaar. Uiteraard tegen een redelijke vergoeding en indien gewenst natuurlijk bereid tot  veldwerkzaamheden.Ik ben in het bezit van een goed getrainde bgs zweethond. Tips zijn ook welkom.

 

27-10-2020

GEVRAAGD: door enthousiaste jonge jager uit Heerlen Limburg een mogelijkheid om te kunnen jagen of aan schadebestrijding te kunnen doen in Zuid of Midden-Limburg. Ben ook bereid om de noodzakelijke ondersteuning te bieden bij het onderhoud van het jachtveld etc.

Graag uw reacties per telefoon of per mail.

  • ibrahimiriskic@gmail.com
  • (06) 41 35 64 37‬
22-10-2020
GEVRAAGD: Zeer ervaren Jager 35 aktes gaat vervroegd uit dienst en wil meer tijd besteden in het veld (omgeving Flevopolder/Noordoostpolder)en met name op schadelijk wild. Ook een evt deelname in een combinatie zou welkom zijn goede Vizla draadhaar aanwezig. 22-10-2020
GEVRAAGD: Wie heeft de juiste tip of mogelijkheid.??

 

Ik ben op zoek naar een mogelijkheid, bij voorkeur in Nederland (of Duitsland) om reewild te mogen bejagen. Schadelijk wild staat ook hoog op de lijst. mijn vraag is dan ook, is er ergens een veld waar een mogelijkheid is om aan te zitten op ree en dan ook een reële kans te hebben.

Voor een mooie aanbieding ben ik best bereid een goede prijs te betalen. Er van overtuigd dat de kansen voor reewild in Duitsland groter zijn dan in Nederland, staat voor een mooie stek in Nederland de deur zeker wijd open. Ben bereid om voor afschot van een mooie bok een bedrag van € 500,– te betalen.

Ik zoek geen plaats in een combinatie, maar een mogelijkheid om in overleg te kunnen aanzitten voor een mooi beheer. En mocht zich een mogelijkheid voordoen van uitsluitend schadebestrijding vos, (in Nederland) dan is dat zeker bespreekbaar.

Uw reacties graag alleen via de mail naar: maylands@ziggo.nl

  • maylands@ziggo.nl
05-10-2020
GEVRAAGD:  Jongjager zoekt naar een mogelijkheid tot schadebestrijding of een plek in een combinatie. Het liefst in de regio Overijssel of Drenthe. Ik ben 38 jaar en woonachtig in de omgeving Hardenberg weidelijkheid staat voor op bij mij, en ben ook zeer bereid om te helpen in het veld. Mvg pieter 01-10-2020
image_pdfimage_print

Reacties zijn gesloten.