• De organisatie voor Jacht, beheer en schadebestrijding.

Jachtvelden aanbod of gevraagd

OMSCHRIJVING JACHTVELD

NAAM | E-MAILADRES | TELEFOON

DATUM

GEVRAAGD: Jager zoekt jachtveld of combinant-mogelijkheid voor beheer en schadebestrijding. Wil graag actief beheren met als doel bijvoorbeeld weidevogelstand verbeteren, houtwallen herstellen en daar ook eventueel financieel aan bijdragen. Kan dat doordeweeks en gedurende het gehele jaar doen. Doel is ook om zoveel mogelijk te benutten wat wordt geschoten. Omgeving Amsterdam plus 1 uur of Zwolle plus 1 uur.


02-03-2023
Gevraagd: Jager (55jaar 5e akte) zoekt mogelijkheid tot jagen/schadebestrijding (al dan niet in samenwerkingsverband). Ik ben woonachtig in Nieuwegein maar flexibel mbt afstand. Ben handig en graag buiten actief dus kan helpen met onderhoud van het veld oid. bel of app me als u een mogelijkheid heeft of meer wilt weten. Zou mooi zijn om in 2023 weer actief het veld in te mogen.
22-12-2022
Aangeboden/ Gevraagd:  Last van wildschade, van kraaien / ganzen tot vossen, maar kom je er zelf soms door tijdgebrek niet aan toe. Misschien kan ik iets voor je betekenen. Vanaf mijn 4de jaar al actief in de jachtwereld, 33 jachtaktes, in bezit van getrainde jachthonden en ruim en flexibel inzetbaar. Bij voorkeur provincie Groningen / Drenthe. Ook ruime ervaring in mollen- en plaagdierbestrijding waarmee ik dan ook eventueel kan helpen.
05-09-2022
Aangeboden/Gevraagd: Ben op zoek naar aanzit jachtgelegenheid op zwartwild in Nederland als tegenprestatie kan ik goede waterwild jacht ( eenden /ganzen) aanbieden en een ochtend op haas . 33 aktes ervaring met grofwild. 14-08-2022
Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.