• De organisatie voor Jacht, beheer en schadebestrijding.

Jachtvelden aanbod of gevraagd

OMSCHRIJVING JACHTVELD

NAAM | E-MAILADRES | TELEFOON

DATUM

GEVRAAGD/ Gezocht enthousiaste veldbeheerder in de regio Wieringerwerf.
Voorwaarden:
Wonende in de omgeving, in het bezit van een akte, enthousiast, ervaring met het bestrijden van predators en meerdere dagen per week beschikbaar.
01-04-2022
GEVRAAGD:ik ben op zoek naar een jachtveld of deelname/schadebestrijding, in een combinatie in de omgeving van Dordrecht. ben bereid om actief deel te nemen in biotoop verbetering en verdere veldwerkzaamheden en in bezit van een jachthond.
27-02-2022
GEVRAAGD: Ik ben onlangs verhuisd naar de omgeving van Apeldoorn ben ik (41 jr.) op zoek naar een combinatieplaats of veld ter overname op de Veluwe of in het oosten van het land. Met zowel ervaring op kleinwild in NL en grofwild in DLD zoek ik naar een mogelijkheid tot daadwerkelijk duurzaam beheer. Ik heb tevens de grofwild opleiding gedaan, heb een Weimaraner voor in het veld en heb de middelen en inzet om écht te helpen in het veld. Graag neem ik diegene met de gouden tip (of nieuwe combinant) een weekend mee naar ons veld in DLD.
Waidmannsheil,
Niels
12-01-2022
GEVRAAGD: Is er nog een leuke combinatie in Drenthe / Groningen die plek heeft voor een nieuwe combinatie. Ben 55 jaar, heb al ruim 30 jaar mijn akte, maar door verhuizing niet
meer in de buurt van oude combinatie. Bereidt om werkzaamheden te verrichten zoals mollen- en plaagdierbestrijding. Maar ook andere werkzaamheden zijn in principe geen probleem. In het bezit van 3 voorjagende honden.
Dus lijkt mij leuk om in deze hoek weer iets moois op te kunnen bouwen met een jachtcombinatie
07-01-2022

GEVRAAGD: jachtveld ter overname, van iemand die stopt of evt. in combinatieplaats in Noord Brabant. Eventueel alleen schadebestrijding is ook welkom. Ik vind het ook leuk om werkzaamheden uit te voeren in het veld.Tevens in bezit van Duitse Jagdschein.

 

07-01-2022
GEVRAAGD: Jachtveld. Wie heeft er jachtveld te overname? Eventueel alleen schadebestrijding is ook welkom. Bij voorkeur ergens midden in het land.
07-12-2021
GEVRAAGD:  Door Jager, 54 jaar wonend in Noord-Brabant en werkend in Limburg, een combinatieplaats of uitnodiging als gastjager in deze provincies of Gelderland. Gezelligheid is voor mij belangrijker dan een groot tableau. Vind het ook leuk om in het veld werkzaamheden uit te voeren. Kom graag naar u toe voor een kennismakingsgesprek.
Groet, Quirin
 24-11-2021
GEVRAAGD:  Jachtveld ter overname. Van welke jager kan ik het jachtveld overnemen? Noord Holland, Friesland, Groningen. Tevens Reewildbeheer gevraagd.
Graag kom ik met u in contact.
Vriendelijke groet, Kees Verschoor
24-11-2021
GEVRAAGD: Startend jager met passie voor de jacht en natuur zoekt jachtgelegenheid in Noord-Holland. Tevens bied ik mij aan voor hulp bij beheer reewild. Tevens in bezit van Duitse jachtakte.

22-11-2021
GEVRAAGD: van welke jager/grondgebruiker kan ik de jacht overnemen. Wij zoeken iets van iemand, die bijvoorbeeld stopt met jagen .

21-11-2021
GEVRAAGD:  Jachtveld gevraagd of combinatieplaats . Regio midden Nederland, bereid om te rijden. In bezit van een hond, enige jaren ervaring.
07-11-2021

Reacties zijn gesloten.