• De organisatie voor Jacht, beheer en schadebestrijding.

Jachtvelden aanbod of gevraagd

OMSCHRIJVING JACHTVELD

NAAM | E-MAILADRES | TELEFOON

DATUM

AANGEBODEN: Voor de uitbreiding van onze combinatie met meerdere velden in het groene hart zijn wij op zoek naar een jonge jager. Heb je interesse, stuur mij dan een mail met motivatie.

18-04-2021
GEVRAAGD: Enthousiast en weidelijk jager zoekt aansluiting bij gezellige jachtcombinatie in Limburg e/o Dld. Ervaring met klein-+ grof-wildjacht en schadebestrijding.
04-04-2021
GEVRAAGD: Enthousiaste weidelijke en goed opgeleide jager (55  jaar en gekwalificeerd persoon) met ervaring zoekt jachtgebied ter overname of deelname in combinatie. Voor wildbeheer en/of schadebestrijding. Ook interesse in jacht in Duitsland.
21-03-2021
GEVRAAGD: Ik, weidelijk, ervaren en integere jager, zoekt vanaf zomer 2021 een
grofwild jachtmogelijkheid. Voorkeur gaat uit naar de varkensjacht.  Het gaat voorlopig om enkele weekenden per jaar of twee keer een week per jaar. Liefst met afname van geschoten wild en jachtgebied in regio Sleeswijk-Holstein, Ost-Friesland, of Niedersachsen. Graag alleen serieuze en bovenal betrouwbare reacties.
11-02-2021
GEVRAAGD/AANGEBODEN: Gevraagd: Ganzenjacht,overname of een gedeelte van uw veld,bereid zeer goede prijs te geven . Eventueel heb ik mogelijkheid voor afschot reewild,zwartwild of een hert. Ik hoor graag van u ,alles is welkom.
06-02-2021
AANGEBODEN/GEVRAAGD: aangeboden deelname reeafschot in Drenthe, in ruil voor deelname w.wild-/kl.wildjacht in Frl/Gr/Dr/Ov, In bezit van Eng. Sp. Spaniel.
01-02-2021
GEZOCHT:  Mijn broer en ik zoeken een combinatie plaats in de Duitse Eifel
Mee werken in het veld is geen probleem. Weet u iets dan horen wij dat graag
Alvast bedankt .
Gr Tim wijnen
18-01-2021
GEVRAAGD: Ik zoek een plek waar ik kan ondersteunen in schadebestrijding. Vos, kraai, gans e.t.c in regio Westerwolde, Oldambt. 57 jaar, sedert 2014, jachtakte, enorme ervaring in grofwildjacht, betrouwbaar, leergierig,humorvol, integer en weidelijk jager.
16-01-2021
AANGEBODEN: Ik ben op zoek naar een jonge (max. 35 jaar), zelfstandige en enthousiaste jager die het beheer en schadebestrijding in het jachtveld (ruim 300 ha.) mede voor zijn rekening wil nemen. Bij voorkeur in het bezit van een aardhond en ervaring met bouwjacht. Het jachtveld ligt in Drenthe. Gevraagde bijdrage in de huur van het jachtveld € 500,- per jaar. Stuur maar een e-mail met informatie over jezelf.
15-01-2021
GEVRAAGD: Wie heeft de juiste tip of mogelijkheid.??

Ik ben op zoek naar een mogelijkheid, bij voorkeur in Nederland (of Duitsland) om reewild te mogen bejagen. Schadelijk wild staat ook hoog op de lijst. mijn vraag is dan ook, is er ergens een veld waar een mogelijkheid is om aan te zitten op ree en dan ook een reële kans te hebben.

Voor een mooie aanbieding ben ik best bereid een goede prijs te betalen. Er van overtuigd dat de kansen voor reewild in Duitsland groter zijn dan in Nederland, staat voor een mooie stek in Nederland de deur zeker wijd open. Ben bereid om voor afschot van een mooie bok een bedrag van € 500,– te betalen.

Ik zoek geen plaats in een combinatie, maar een mogelijkheid om in overleg te kunnen aanzitten voor een mooi beheer. En mocht zich een mogelijkheid voordoen van uitsluitend schadebestrijding vos, (in Nederland) dan is dat zeker bespreekbaar.

Uw reacties graag alleen via de mail naar: maylands@ziggo.nl

05-01-2021
image_pdfimage_print

Reacties zijn gesloten.