• De organisatie voor Jacht, beheer en schadebestrijding.

Opgaveformulier Jachthondenpool NOJG

VOOR JACHTHONDENBEZITTERS.

De NOJG geeft hierbij aan iedere jachthondenbezitter de gelegenheid zich op te geven voor het vormen van een zogenaamde ‘jachthondenpool’, om met hun jachthond, in het bezit van tenminste één of meerdere diploma’s of dat de hond diverse soorten wild apporteert en onbeschadigd binnen brengt. hieraan deel te nemen. De bedoeling is dat u eventueel als picker-up óf als drijver mét uw jachthond assisteert tijdens de jacht, beheer en/of schadebestrijding.

Voor deze aanmelding geldt dat dit een initiatief is dat als een soort service wordt geboden aan jagers zonder jachthond om jachthondenliefhebbers zonder een eigen jacht, toch in de gelegenheid te stellen ervaring op te doen met hun jachthond.

Zodoende kunnen zowel jachthouder als jachthondenliefhebber hiervan profiteren, zodat er op een verantwoorde en weidelijke manier jacht, beheer en/of schadebestrijding met een goed opgeleide jachthond kan worden uitgevoerd, indien zij zelf niet een goed opgeleide hond(en) ter beschikking hebben.

U wordt dan opgenomen in een lijst per provincie, waar u zich ter beschikking stelt om bij een oproep met uw hond aan de jacht, beheer en/of schadebestrijding deel te nemen.

Mocht u niet meer willen deelnemen, dan verzoek ik u dit via het e-mail adres info@nojg.nl aan de webmaster bekend te stellen, zodat hij u dan kan verwijderen van de lijst.

Aan dit initiatief van de NOJG kan op geen enkele manier een verplichting of aanspraak worden geclaimd.


Hiermee kunt u zich opgeven voor de Jachthondenpool NOJG, wij hopen hiermee een bijdrage te kunnen leveren, dat u en uw jachthond kan deelnemen aan de jacht of schadebestrijding in Nederland.

Opgave formulier Jachthondenpool NOJG
* verplicht veld

Reacties zijn gesloten.