• De organisatie voor Jacht, beheer en schadebestrijding.

Lahoux Optics komt met een nieuw ontwikkelde drone warmtebeeld.

 

Het is tegenwoordig voor de jachthouders min of meer verplicht om reekalveren te zoeken voor het maaien en met een drone met warmtebeeldcamera gaat dat het beste.

Het is al jaren een wens van Lahoux Optics om hieraan te kunnen meewerken.

Door met een drone en warmtebeeld te zoeken is het veel eenvoudiger voor de zoekteams om snel en efficiënt een reekalf en ook weidevogelnesten te vinden voor het maaien van een perceel.

 

afbeelding prototype drone Lahoux-Buzzard

Een nieuwe toepassing van deze techniek is het zoeken naar zwijnen in bijvoorbeeld de mais en het monitoren van schade bij boeren.

Het is niet ondenkbaar dat de inschatting van de landbouwschade bij de agrariër anders is dan die van de jachthouder.

Met een drone is het aantal hectares objectief te bepalen.

Zwijnen kunnen van boven heel erg makkelijk gespot worden wat veel nieuwe mogelijkheden biedt als schadebestrijding noodzakelijk is.

 

De Lahoux Buzzard is een ultralichte clip-on warmtebeeldcamera die zeer eenvoudig is in gebruik.

Het innovatieve ervan is de mogelijkheid de camera onder meerdere types drone te kunnen plaatsen. De Lahoux Buzzard is zo licht mogelijk gebouwd om lange vluchttijden mogelijk te maken.

 

Om het voor de gebruiker zo eenvoudig mogelijk te maken biedt Lahoux Optics een totaal pakket met drone en beeldscherm zodat hij direct inzetbaar is.

De Lahoux Buzzard wordt geleverd met een antenne-set en beeldscherm met statief (om het warmtebeeld direct te kunnen bekijken) en de drone met zijn eigen controller. Er is voor de drone zelf alleen nog een smartphone nodig.

 

De Lahoux Buzzard is vanaf december leverbaar in uw favoriete speciaalzaak.

www.lahouxoptics.com

 

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.