Jagersagenda & Jachtalmanak 2018 is weer te koop


Vanaf begin september heeft Jagen.nl de Jagersagenda & Jachtalmanak 2018 weer beschikbaar. Met dit handige pocketboekje – aan de ene kant agenda en aan de andere kant almanak – in de binnenzak is de uitrusting van de jager pas écht compleet.

Met dit handige pocketboekje – aan de ene kant agenda en aan de andere kant almanak – is de uitrusting van de jager pas écht compleet.

Het goed beschrijfbare agendagedeelte is ingedeeld per week en bevat veel praktische informatie als data van evenementen, feestdagen en schoolvakanties, maanstanden en loodjes- en afschotlijsten. In de kleurrijke almanak staat veel nuttige informatie over jacht- en zweethonden, WBE’s, tableaus en feiten en cijfers over de jacht. Ook vindt u er leuke nieuwe jachtverhalen over internationale jachtavonturen, het jagersjargon en het full colour fauna gedeelte.

De Jagersagenda & Jachtalmanak is handig om zelf te gebruiken, maar zeker ook leuk om cadeau te geven.

Het boekje is online te bestellen via www.jagersagenda.nl, verkrijgbaar bij de betere jachtspeciaalzaak en ook te koop op Jacht & Buitenleven op 22, 23 en 24 september aanstaande.

Print Friendly, PDF & Email

Reageren is niet mogelijk