• De organisatie voor Jacht, beheer en schadebestrijding.

Nieuwsbrief februari 2020 – Praktijk Centrum Jacht&Fauna

Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Bekijk hier de webversie

Nieuwsbrief februari 2020

Extra data Grofwildverwerking en schiettraining Grofwild

We zijn erg blij dat de cursus Grofwildverwerking en Schiettraining Grofwild, al dan niet in combinatie, uitstekend lopen. Op dit moment zijn alle op de website gepubliceerde cursussen Grofwildverwerking nagenoeg vol. Om aan de vraag te kunnen voldoen hebben we extra cursussen ingelast. Ook deze zijn al nagenoeg vol.

Op het moment van schrijven zijn er ook hier nog enkele plaatsen vrij. Hieronder staan de data waar nog enkele plaatsen vrij zijn. Check deze link voor de achtergrondinformatie en cursusinhoud. Ook de prijs is niet te misstaan, zeker als je weet dat je het verwerkte vlees van ree of wildzwijn mag meenemen! Informeer naar de beschikbaarheid via info@pcjacht.nl! Wij kunnen niet garanderen dat je een plaats hebt. Wij handelen de aanvragen in volgorde van binnenkomst af. VOL=VOL.

Schiettraining Grofwild in Elspeet
Maandag 2 maart (nog enkele plaatsen vrij)
Maandag 16 maart (nog 1 plaats vrij)
Maandag 30 maart (nog 1 plaats vrij)
Maandag 6 april (nog enkele plaatsen vrij)
Maandag 20 april (nog enkele plaatsen vrij)

Grofwildverwerking in Oene
Woensdag 4 maart (VOL)
Woensdag 18 maart (nog 1 plaats vrij)
Woensdag 1 april (VOL)
Woensdag 8 april (nog enkele plaatsen vrij)
Woensdag 15 april (nog enkele plaatsen vrij)

Long Range Shooting
Graag brengen wij weer de training Long Range Shooting in Wales onder de aandacht. Een bijzondere en exclusieve training in het schieten op grotere en nog grotere afstanden. Niet omdat je dat moet doen, maar omdat je er verschrikkelijk veel van leert. Neem nu het fenomeen zijwind. Hoe ga je daar mee om? Ballistische torens en ballistische apps, wat is het praktisch nut daarvan en hoe maak je er in de praktijk gebruik van. Alle facetten van het jachtschieten komen aan de orde. Trainer, ‘master’, Andrew Venables mag je gerust de topgun van Europa noemen. Het is een all-inclusive verblijf. Een uitstekend hotel, The Talbot Inn in Tregaron met een restaurant waar op sterrenniveau gekookt wordt. We gaan dit jaar 2 keer  in juni (11/12 juni en 25/26 juni). Ga naar https://pcjacht.nl/long-range-shooting/ voor informatie en reservering.

Zwartwild-clinics
Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Reserveer nu al voor de unieke Zwartwild-clinics van het Praktijk Centrum Jacht & Fauna. Het eerste deel van deze speciale schiettraining houden we op het Nationaal Jachtschietcentrum Berkenhorst op een vrijdagavond. Meteen de volgende ochtend gaan we verder met deel 2 in de virtuele praktijk in bij Schietbioscoop van Seventer in Harderwijk. Met deze unieke formule ga je met een gedegen voorbereiding naar de bewegingsjachten in Duitsland of elders in Europa. Verreik uw (jaarlijkse) bezoek aan de schietbioscoop met deze unieke training. Kom met jachtvrienden en maak er niet alleen een leerzame maar ook gezellige clinic van! Ga naar  https://pcjacht.nl/schiettraining-grofwild-bewegingsjacht/ voor meer informatie.

Data Zwartwild-clinics:    Vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober
                                     Vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober
                                     Vrijdag 6 en zaterdag 7 november

Groet en waidmannsheil,

Donald Buijtendorp en het team van PCJacht & Fauna

Bekijk onze trainingen

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.