• De organisatie voor Jacht, beheer en schadebestrijding.

NOJG 40 jarig jubileum acties

Op 8 oktober 2021 bestaat de NOJG 40 jaar! De NOJG is gegroeid naar een serieuze belangenvertegenwoordiger voor de jacht, schadebestrijding en faunabeheer en kent inmiddels bijna 5.000 leden. De NOJG is een landelijke organisatie die voornamelijk draait op gespecialiseerde en gemotiveerde vrijwilligers. Het is een organisatie die groeit en bloeit. Ieder jaar mogen wij circa 500 nieuwe leden begroeten. Voor ons 40-jarig jubileum hebben wij  twee speciale acties in het leven geroepen.

Nieuwe jachtcursisten

In 2020 hebben zich weer veel nieuwe cursisten opgegeven. Als nieuwe jachtcursist voor het seizoen 2020-2021, ofwel onlangs geslaagd voor het jachtexamen, kunt u zich gratis inschrijven als NOJG-aspirant-lid. Het eerste jaar (t/m december 2021)  is het lidmaatschap a € 50,00 per jaar, voor u gratis. U ontvangt  6 keer per jaar ons verenigingsblad Jacht & Beheer en wordt  op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen aangaande de jacht. Daarnaast kunt u tegen betaling gebruik maken van de jachtverzekering voor het aanvragen van uw jachtakte.  

Sauer SX kogelgeweer

Door op deze wijze aspirant-lid van onze vereniging te worden maakt u tevens kans op een gratis kogelgeweer! De NOJG verloot namelijk onder alle nieuwe cursisten, en de onlangs geslaagden die aspirant-lid worden, één jachtgeweer. Als u winnaar bent geworden mag u dat daarna officieel  in ontvangst nemen bij een wapenhandel naar keuze, uiteraard op vertoon van uw behaalde diploma.

Zeiss nachtzichtkijker

Ledenwerfactie

De NOJG is blij met haar leden en viert dat graag middels een speciale actie. Onder alle NOJG-leden die een nieuw lid aanbrengen, wordt een Zeiss nachtzichtkijker verloot. Levert u meerdere leden aan? Dan dingt u vaker mee in deze verloting, en wordt de kans op het winnen van deze prijs steeds groter!

Hierbij treft u alvast onder link één inschrijfformulier aan. Heeft u meerdere mensen lid gemaakt? Maak ons dat dan bekend via secretariaat@nojg.nl

Het inschrijfformulier kunt u per e-mail versturen naar: secretariaat@nojg.nl of per post: Postbus 72, 7480 AB Haaksbergen

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.