• De organisatie voor Jacht, beheer en schadebestrijding.

Verenigingsblad Jacht&Beheer

Door 5.000 liefhebbers van de jacht gelezen.

 

Als lid van de Nederlandse Organisatie voor jacht en Grondbeheer ontvangt u 6 keer per jaar Jacht&Beheer. Een jagerstijdschrift voor iedereen die geïnteresseerd is in de jacht, beheer van diersoorten en schadebestrijding en goede verhalen en omschrijving van actuele onderwerpen en evenementen aangaande het jachtbedrijf in Nederland. Het blad is  leesbaar en met een mooie opmaak. Aan de tot standkoning van het blad zijn veel vrijwilligers met jarenlange ervaring op hun onderwerpen betrokken, op het gebied van het faunabeheer, grondgebruikers, wetgeving en politiek, jachthonden en uitrusting voor de jacht en nog veel meer.

Lid worden van de NOJG, de vereniging van jagers, grondeigenaren, jachthondenliefhebbers en buitenmensen?


Adverteren in Jacht&Beheer?

Jacht&Beheer verschijnt in een oplage van 5.000 stuks en wordt – zo blijkt uit ons lezersonderzoek – door 5.000 liefhebbers van de jacht en het buitenleven goed gelezen. In het verenigingsblad is veel aandacht voor nieuws op het gebied van de jacht en alle zaken die hierop van toepassing zijn.

Interesse in adverteren in Jacht&Beheer of vragen over adverteren, neem contact op met het secretariaat, Jolande ten Thije via E: secretariaat@nojg.nl of T:053-5724833

 

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.