NOJG op Jacht & Buitenleven beurs in Rosmalen op 28, 29 en 30 augustus 2015

Jacht&Buitenleven 2015 Eind augustus 2015 staat het Autotron in Rosmalen in het teken van Jacht & Buitenleven, de plek waar jagers, levensgenieters en de buitenmens kunnen genieten van hun passie.

Nadere informatie is te vinden op: http://www.jachtenbuitenleven.nl

De NOJG is aldaar natuurlijk ook weer aanwezig met een stand. Ook dit keer staat contact met onze huidige leden weer heel hoog in het vaandel.

De Regio Noord-Brabant is druk bezig om goed inzicht te krijgen op het ledenbestand en… we willen graag weten waarom onze leden “lid” zijn en wat hun verwachtingen zijn van dit lidmaatschap. We hebben daarvoor vorig jaar een summier enquêteformulier ontworpen. Daarop is toen enthousiast gereageerd. Hierop voortbordurend is er inmiddels een mail rondgestuurd aan alle leden van de Regio Noord-Brabant. Leden die geen e-mail hebben, kregen een brief per post. We hebben inmiddels al veel positieve reacties ontvangen.

De NOJG-stand in Rosmalen wordt bemand door Brabantse leden en we hangen daar een grote plattegrond van Noord-Brabant op om de Brabantse uitstraling te versterken.

Wij hopen in Rosmalen met veel leden van de Regio Noord Brabant kennis te maken. Kom dus gewoon even langs bij onze stand (nr.10) om kennis te maken, de laatste nieuwtjes te horen en ….. tegelijk even gezellig van gedachten te wisselen over de voortgang van de Regio Noord Brabant.

Tot ziens in Rosmalen!

Print Friendly, PDF & Email

Reageren is niet mogelijk