Oproep NOJG Regio Friesland -Steun de BFVW en vul de petitie in

eierzoekers op weg naar het eerste legsel van de kievit.OPROEP:

Geachte leden van de NOJG Fryslan NOP:

In navolging van ons hieronder gegeven steun en standpunt jegens de BFVW, vragen we u, jager,  als steunpilaar van de collega veldmensen van de BFVW hun petitie vandaag nog via een E-Mail aan hun adres te steunen.

  • Als zij eierzoeken toch kwijt raken,door de leugens en manipulaties van de Fauna Bescherming en overige niets uitvoerende  beroepsprotesteerders ,  dan is uw steun voor hen extra noodzakelijk hen te motiveren niet op te geven in de nazorg.

Dank voor jullie inzet voor hen!

Uit naam van het bestuur NOJG  Fryslan/NOP,

Digitale handtekening P van Kempen NOJG

 

 

 

 

Beste BFVW vrienden,

Morgen, dinsdag 19 januari, gaat het college van Gedeputeerde Staten van de Provincie een beslissing nemen. Een beslissing over onze aanvraag om ontheffing te verlenen voor het aaisykjen!

Het is dit jaar extra spannend, het college twijfelt. Om aan te geven dat het aaisykjen leeft onder de Friese bevolking zijn we als BFVW een petitie begonnen. Morgen voordat de vergadering begint willen we de uitkomst van de petitie aanbieden. Hoe meer ondertekenaars hoe beter!! Dus heb je zelf nog niet getekend doe dat dan vandaag nog!! Ook familieleden, buren, vrienden en kennissen mogen meedoen. Roep ze op om mee te doen. Kortom zorg dat we morgen met een groot aantal handtekeningen bij de Provincie op de stoep staan!!

Het aaisykjen vormt in Fryslân de basis voor een uniek beschermingssysteem. Het aantal weidevogels neemt af. Voorkom dat de bescherming van weidevogels in Fryslân de rest van Nederland achterna gaat. Steun daarom onze petitie:
‘De Friese bescherming van weidevogels moet blijven!’

Teken de petitie!

Om te kunnen controleren of jij het echt bent, die de petitie ondertekent, krijg je een e-mail toegestuurd op het adres dat je hebt opgegeven. Vergeet niet om die e-mail te bevestigen. Pas dan kom je op de lijst met ondertekenaars! Met zijn allen de schouders eronder. Onze unieke manier voor het beschermen van weidevogels moet blijven!

Ik reken op jullie,

Rendert Algra
Voorzitter BFVW

 

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.