Uitnodiging gezellige ontmoetingsavond leden NOJG Regio Fryslan/NOP 27 nov 2015 te Irnsum

Geacht  NOJG Lid,

Hierbij nodigen we u uit voor een gezellige ontmoetingsavond  voor leden van de NOJG Fryslan/NOP, desgewenst  met een introducé, op VRIJDAG 27 NOVEMBER aanstaande  in  DE TWEE GEMEENTEN te IRNSUM,  aanvang  1900 uur.

Uw bestuur heeft voor u dit jaar vele zaken behartigd, die wij met u tijdens dit informeel samenzijn willen delen.

Deze avond staat in het teken van gezelligheid, communicatie en uitwisselen van  jagersbelevenissen onder het genot van een bakje snert, koffie en of enkele drankjes.

Er is geen agenda, gedurende de avond zullen we continu jachtfilms vertonen om de tongen los te maken, en we willen halverwege een verloting houden waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Vertegenwoordigers van sommige organisaties, waarmee wij samen werken en waarmee we te maken hebben,  zullen wij uitnodigen eveneens aanwezig te zijn zodat zij u informatie kunnen verstrekken over hun activiteiten.

Wij hebben van deze brief gebruik gemaakt om u een recent NOJG beleidsdocument  te sturen over uitwerking van natuur beleid via  de WBE’s, naar de FBE, en van daaruit naar de Provincie, onder de nieuwe structuren van de Wet Natuur. Verder ontvangt u,als betrokken jager het FBE bericht  met opsomming van onderwerpen over het nog te bespreken maatwerk aan uw WBE , uit te voeren tussen Boeren, Jagers en TBO’s. Ook daarover zullen we deze avond uitgebreid, in onderlinge gesprekken, van gedachten met elkaar kunnen wisselen en uw vragen beantwoorden,

Een gezellige ontmoetingsavond als deze zal vast onderdeel worden van onze jaarlijkse activiteiten indien er  genoeg animo is voor deze soort bijeenkomsten, vandaar dat wij u van harte oproepen deze datum nu al in uw agenda te reserveren en, samen  met een introducé ons, uw bestuur,  te komen ontmoeten op 27 november as.

Graag tot ziens!

Namens het bestuur van de NOJG Fryslan/NOP,

image002

Print Friendly, PDF & Email

Reageren is niet mogelijk