UITNODIGING JTGH/NOJG JACHTHONDENPROEVEN BRABANT 21 januari 2017

UITNODIGING JTGH/NOJG JACHTHONDENPROEVEN BRABANT 2017

De JTGH organiseert op 21 januari de JTGH/Artemis Jachthondenproef Brabant 2017.

De proeven zijn puur op de dagelijkse jachtpraktijk gericht. Wij zijn, net als in voorgaande jaren, te gast op het schitterende terrein De Bolusberg van Leny Hectors en danken haar dan ook voor het beschikbaar stellen van de terreinen.

Inschrijven voor deze dag kan via het aanmeldformulier. Indien u aan de proeven mee wilt doen dient u het formulier, geheel ingevuld, vóór 31december terug te sturen aan onderstaand e-mailadres.

Het maximale deelnemersaantal is 30 voorjagers/honden. Bij meer dan 30 inschrijvingen hebben NOJG leden en niet-NOJG leden uit de provincie Brabant voorrang. En vol = vol, dus wacht niet te lang met inschrijven! Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging en nadere informatie met routebeschrijving.

De JTGH Artemis Jachthondenproeven bestaan uit een vijftal meervoudige apporteerproeven,

waarbij met diverse soorten echt wild wordt gewerkt, dus geen dummy’s. Het niveau van de proeven ligt op ‘gevorderden niveau’, dus voorjagers met beginnende honden wordt afgeraden deel te nemen. De nadruk bij de proeven ligt op de dagelijkse jachtpraktijk.

Komen kijken, met of zonder hond, kan natuurlijk altijd!

NOJG leden betalen € 40,- per voorjager/hond (niet-NOJG leden betalen € 45,- ). Hiervoor krijgt u bij aankomst een kop koffie/thee en een kop soep tijdens de lunchpauze.

Er zijn deze dag broodjes en consumpties verkrijgbaar.

Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat met daarop uw behaalde resultaten en worden er voor de nummers 1 t/m 3 bekers beschikbaar gesteld.

Uiteraard zijn familieleden/fans van harte welkom!

Het bestuur van de JTGH hoopt u op 21 januari 2017 te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Richard Bosch,

voorzitter JTGH

 

Bijlage: aanmeldformulier Brabant 2017

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.