UITNODIGING JTGH/NOJG JACHTHONDENPROEVEN GELDERLAND 2016

JTGH

Stichting

Jachttraining voor Gebruikshonden

De JTGH organiseert op zaterdag 10 december de JTGH/Artemis Jachthondenproef Gelderland 2016. De proeven zijn puur op de dagelijkse jachtpraktijk gericht en zullen worden gehouden op zaterdag 10 december 2016 op Forellenvijver en Camping Breukink, Emmerweg 12 7221 LA Steenderen in de provincie Gelderland.

DE INSCHRIJVING IS VOLGEBOEKT – INSCHRIJVING IS NIET MEER MOGELIJK

Indien u aan de proeven mee wilt doen dient u het formulier, geheel ingevuld, vóór 15 november terug te sturen aan onderstaand e-mailadres.

We verzamelen om 8.00 uur op Forellenvijver en Camping Breukink, Emmerweg 12 7221 LA Steenderen; De proeven beginnen om 08.30 uur. Rond de klok van 17.30 uur verwachten we aan de prijsuitreiking toe te zijn.

Het maximale deelnemersaantal is 30 voorjagers/honden. Bij meer dan 30 inschrijvingen hebben NOJG leden en niet-NOJG leden uit de provincie Gelderland voorrang. En vol = vol, dus wacht niet te lang met inschrijven! Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging en nadere informatie met routebeschrijving.

De JTGH Artemis Jachthondenproeven bestaan uit een vijftal meervoudige apporteerproeven,

waarbij met diverse soorten echt wild wordt gewerkt, dus geen dummy’s. Het niveau van de proeven ligt op ‘gevorderden niveau’, dus voorjagers met beginnende honden wordt afgeraden deel te nemen. De nadruk bij de proeven ligt op de dagelijkse jachtpraktijk.

Komen kijken, met of zonder hond, kan natuurlijk altijd!

NOJG leden betalen € 40,- per voorjager/hond (niet-NOJG leden betalen € 45,- ). Hiervoor krijgt u bij aankomst een kop koffie/thee en een kop soep tijdens de lunchpauze.

Er zijn deze dag broodjes en consumpties verkrijgbaar.

Na afloop ontvangt u een deelname certificaat met daarop uw behaalde resultaten en worden er voor de nummers 1 t/m 3 bekers beschikbaar gesteld.

Uiteraard zijn familieleden/fans van harte welkom!

Het bestuur van de JTGH hoopt u op 10 december 2016 te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Richard Bosch,

voorzitter JTGH

Bijlage: aanmeldformulier-gelderland-2016

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.