UITNODIGING JTGH/NOJG JACHTHONDENPROEVEN UTRECHT/FLEVOLAND 2016

uitnodiging Utrecht Flevoland 2016JTGH kopje

Het regiobestuur van de NOJG Utrecht/Flevoland organiseert in samenwerking met de JTGH de JTGH/Artemis Jachthondenproef Utrecht/Flevoland 2016.

De proeven zijn puur op de dagelijkse jachtpraktijk gericht en zullen worden gehouden op zaterdag 22 oktober 2016 in het Kotterbos Almere–buiten in de provincie Flevoland, waar u om uiterlijk 08.00 uur wordt verwacht. De proeven beginnen om 08.30 uur.

Inschrijven voor deze dag kan via het aanmeldformulier Utrecht Flevoland 2016

Indien u aan de proeven mee wilt doen dient u het formulier, geheel ingevuld, vóór 30 september terugsturen aan onderstaand e-mailadres.

Het maximale deelnemersaantal is 30 voorjagers/honden. Bij meer dan 30 inschrijvingen hebben NOJG leden en niet-NOJG leden uit de provincies Utrecht en Flevoland voorrang. En vol = vol, dus wacht niet te lang met inschrijven! Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging en nadere informatie met routebeschrijving.

De JTGH Artemis Jachthondenproeven bestaan uit een vijftal meervoudige apporteerproeven, waarbij met diverse soorten echt wild wordt gewerkt, dus geen dummy’s. Het niveau van de proeven ligt op ‘gevorderden niveau’, dus voorjagers met beginnende honden wordt afgeraden deel te nemen. De nadruk bij de proeven ligt op de dagelijkse jachtpraktijk.

Komen kijken, met of zonder hond, kan natuurlijk altijd!

NOJG leden betalen € 40,- per voorjager/hond (niet-NOJG leden betalen € 45,- ). Hiervoor krijgt u bij aankomst een kop koffie/thee en een kop soep tijdens de lunchpauze.

Er zijn deze dag broodjes en consumpties verkrijgbaar.

Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat met daarop uw behaalde resultaten en worden er voor de nummers 1 t/m 3 bekers beschikbaar gesteld.

Uiteraard zijn familieleden/fans van harte welkom!

Het regiobestuur van de NOJG Utrecht/Flevoland en het bestuur van de JTGH hopen u op zaterdag 22 oktober 2016 te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Richard Bosch,

voorzitter JTGH

 

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.