• De organisatie voor Jacht, beheer en schadebestrijding.

Uitnodiging NOJG Regio Utrecht-Flevoland kogelschieten bij schietbaan Van Seventer op donderdagavond 17 september 2020

 

Geacht NOJG-lid,

 

Het regiobestuur Utrecht/Flevoland nodigt u van harte uit om op donderdagavond 17 september a.s. vanaf 19.00-22.00 uur te gaan schieten met de kogelbuks bij schietbioscoop Van Seventer in Harderwijk.

Door Corona zal deze avond anders worden ingedeeld dan ‘normaal’. Hierdoor kunnen er helaas geen introducees meegevraagd worden. Er kunnen, volgens de huidige Corona-richtlijnen van de overheid, 6 deelnemers per schietbeurt zich tegelijkertijd bevinden in de schietbioscoop-ruimte. Wij als organisatie kiezen ervoor (voor extra afstand en veiligheid) met maximaal 4 schutters per half uur te schieten.  

Deelname zal 25 euro bedragen voor een half uur schieten met maximaal 4 personen per schietbeurt. Baanmunitie is bij Van Seventer aan te schaffen, zie de link voor de prijzen:

www.schietbioscoopvanseventer.nl/#algemeen

Bij aankomst of na uw schietbeurt krijgt u een kop koffie of thee met een stuk taart. Ook hier is  voldoende afstand volgens de richtlijnen.

U kunt zich tot uiterlijk 4 september a.s. opgeven voor dit evenement. Dit evenement is onder voorbehoud gepland. Deze zou gecanceld kunnen worden als de overheid aangeeft dat door Corona deze geen doorgang meer kan hebben.

Opgeven via: utrecht-flevoland@nojg.nl

Als u zich opgeeft, krijgt u altijd een bevestiging!

Wij hopen u te zien op 17 september.

 

Namens het bestuur,

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.