Uitnodiging Nederlandse jagers aan de openbare verhuring jachtrechten in Vielsalm Belgische Ardennen.

Op zaterdag 27 februari 2016 organiseren wij in Vielsalm, in de Belgische Ardennen, een openbare verhuring voor het jachtrecht in de bossen, eigendom van het OCMW Brugge (Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn). Het betreft 4 percelen ( 417 ha, 463 ha, 115 ha en 268 ha).
Als openbaar bestuur vallen  onze bossen onder het bosbeheer en zijn PEFC gecertificeerd. De opbrengsten worden gebruikt voor Maatschappelijk Welzijn (leeflonen, ouderenzorg, gehandicaptensector enz…).
Mogelijk zijn er onder uw leden geïnteresseerden om het jachtrecht te bekomen in één of meerdere van onze bossen, het betreft 4 aparte domeinen die gelegen zijn in de omgeving van De Barque de Fraiture (Vielsalm).
Cedrogne west en oost
De gebieden Cedrogne West 417 ha en Cedrogne Oost 463 ha, liggen, gescheiden door de autostrade Luik- Luxemburg naast elkaar, maar de toekenning is apart, op vandaag ook 2 verschillende jagers die echter veel samenwerken.
De 2 andere bossen Le Ponçay 115 ha en R’Mester-Clairfa 268 ha liggen daar op een 15 km. vanaf.

Momenteel ben ik bezig met de “informatieve” vertaling van het lastenboek van het Frans naar het Nederlands om het eventuele Nederlandstalige kandidaat huurders gemakkelijker te maken het lastenboek te begrijpen en te kunnen deelnemen aan de openbare verhuring.
Ik heb het pas zeer recent in het Frans ontvangen en verwacht dat ik klaar ben met de vertaling tegen aanstaande maandag .

Kandidaten kunnen mij ook rechtstreeks contacteren om  taalproblemen te vermijden.
Om u een idee te geven van de afstand: Maastricht-onze bossen is 95 km. (vanuit Brugge is dat voor mij 260 km, voor jullie is het buitenland dus minder ver als voor mij…).

Bedankt en vriendelijke groeten,

Luc Verbrugghe

Wnd. Diensthoofd Technische Dienst-Atelier

Hoofdzetel OCMW Brugge | Sociaal-Medisch park Molenerf |Ruddershove 4 | 8000 BRUGGE

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.