UITNODIGING NOJG REGIOBESTUUR ZEELAND EN DE JTGH VOOR DE ARTEMIS JACHTHONDENPROEF ZEELAND 2016.

JTGH kopje

Het NOJG Regiobestuur Zeeland en de JTGH organiseren op zaterdag 12 maart 2016 de NOJG/JTGH Artemis Jachthondenproef Zeeland.

Wij zijn dan te gast op de terreinen van camping “De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk” gelegen aan de Muidenweg 104471 NM te Wolphaartsdijk.

Het terrein leent zich uitstekend om weer puur op de dagelijkse jachtpraktijk gerichte proeven voor u te organiseren. U wordt om 07.30 uur ! verwacht.

De proeven zullen omstreeks 08.15 uur beginnen. Rond de klok van 18.00 uur verwachten we aan de prijsuitreiking toe te zijn.

Inschrijven voor deze Jachthondenproef kan vanaf heden via Aanmeldformulier JTGH Zeeland 2016 ( alleen nog mogelijk voor leden van Zeeland, andere deelnemers zijn volgeboekt)

Indien u aan de proeven mee wilt doen moet u het formulier, geheel ingevuld, vóór 10 februari terugsturen via de e-mail aan ondergetekende.

Het maximale deelnemersaantal is 35 voorjagers/honden. Deelnemers uit de provincie Zeeland hebben voorrang. En vol = vol, dus wacht niet te lang met inschrijven! Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging en 2 weken voor de proef nadere informatie met routebeschrijving.

De JTGH Artemis Jachthondenproeven bestaan uit een vijftal meervoudige apporteerproeven, waarbij met diverse soorten echt wild wordt gewerkt.

Komen kijken, met of zonder hond, kan natuurlijk altijd!

NOJG leden betalen € 40,- per voorjager/hond (niet-NOJG leden betalen € 45,- ). Hiervoor krijgt u bij aankomst een kop koffie/ thee en een kop soep tijdens de lunchpauze. Er zijn deze dag broodjes en consumpties verkrijgbaar.

Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat met daarop uw behaalde resultaten. Voor de nummers 1, 2 en 3 worden bekers beschikbaar gesteld.

Uiteraard zijn familieleden/fans van harte welkom!

Het NOJG Regiobestuur Zeeland en het bestuur van de JTGH hopen u op 12 maart 2016 te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Richard Bosch,

Voorzitter JTGH

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.