Uitnodiging Schietvereniging SDVV Almelo aan Wildbeheereenheden Overijssel

 

Geachte Bestuurders  WBE’s Overijssel 

Graag willen wij ons aan U voorstellen: wij zijn de Jachtgroep van S.D.V.V., een enthousiaste groep jagers binnen de schietvereniging S.D.V.V. in Almelo. Wij hebben het plan opgevat om onze vereniging meer toegankelijk te maken voor jagers in de ruime omtrek. 

Daartoe hebben wij het voornemen om iedere eerste dinsdag van de maand de 100 m baan ter beschikking te stellen van de jagers.

Dit gebeurt nu op individuele basis, maar wij willen hier graag meer structuur in aanbrengen.

Wij willen dit graag samen doen met jagers die lid zijn van een WBE. Dit houdt in dat iedere jager, die lid is van een deelnemende WBE, iedere 1e dinsdagavond van de maand, zijn of haar geweer kan inschieten, andere munitie kan uitproberen etc. Die avond is er ook begeleiding vanuit de S.D.V.V. Jachtgroep en indien gewenst kan er ook geholpen worden met het afstellen van de richtkijker etc.

Bij voldoende animo van de omliggende WBE’s verwachten wij de kosten laag te kunnen houden. Deze bedragen € 150,00 per WBE per jaar.  Een reden te meer om dit aanbod in overweging te nemen en in Uw Bestuur te bespreken.

Onze overdekte 100 m baan bestaat uit twee gescheiden tunnels met ieder 7 schietpunten.  zie: https://www.sdvv.nl/jachtschieten/

Op de baan zijn naast de reguliere kaarten ook afbeeldingen van reeën, varkens en vossen beschikbaar. Daarnaast zal men bij voldoende animo ook kunnen schieten op het lopend varken.  Ook voor de benodigde stempels om te mogen jagen op zwartwild in Duitsland. Tevens willen wij deze avond gebruiken om verschillende hulpmiddelen uit te testen, waarbij gedacht kan worden aan driepoten, “  schieten vanaf een hoogzit”  en het gebruik van nachtkijkers en warmtebeeld camera’s

Indien Uw WBE van het aangebodene gebruik wil maken of vragen heeft, kunt U contact opnemen met

jachtgroep@sdvv.nl of 06-12544214 (Richard ter Huurne)

Uw reactie zien wij met zeer veel interesse tegemoet en verblijven,

Met vriendelijke groeten,

De Jachtgroep van S.D.V.V.

Namens deze,

Richard ter Huurne.

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.