• De organisatie voor Jacht, beheer en schadebestrijding.

Update Korpscheftaken Limburg betreffende de COVID-19 maatregelen en verlenging jachtakte en bij- en afschrijven wapens.

logo politie
Bron: Facebook

Update Korpscheftaken Limburg betreffende de COVID-19 maatregelen en verlenging jachtakte en bij- en afschrijven wapens.

Ten behoeve van de verlenging van de jachtakten zullen op korte termijn de eerste brieven gestuurd worden met informatie om vanaf 20 januari weer digitaal een afspraak in te plannen voor het in persoon verlengen van uw akte en overige documenten.
Dit uiteraard indien de omstandigheden dat ook toelaten. Mochten reeds gemaakt afspraken toch geen doorgang kunnen vinden worden deze uiteraard afgebeld.

Het bijschrijven (en afschrijven) kan digitaal plaats vinden door uw verzoek naar het mailadres van onze afdeling te sturen.
De nieuwe documenten zullen dan per post toegezonden worden. Onkosten worden dan geïnd op het moment dat persoonlijk contact weer mogelijk is en de wapens getoond worden.

Voor alle overige zaken is de situatie momenteel nog onveranderd. Persoonlijk contact is alleen mogelijk indien strikt noodzakelijk. Voor dringende zaken kunt u uiteraard nog steeds contact opnemen met de afdeling voor overleg.

Behandeling van reeds eerder ingediende 1e aanvragen worden tot nader bericht uitgesteld.
Mocht u een nieuwe 1e aanvraag willen indienen kunt u telefonisch contact opnemen met onze afdeling om navraag te doen naar de mogelijkheden op dit moment.

Als er nieuwe wijzigingen zijn in het beleid zal dit uiteraard wederom op deze pagina bekend gemaakt worden.

Dank voor uw begrip en medewerking.

Team Korpscheftaken.

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.