Update over verlengen lidmaatschap en betalingen verzekeringen

NOJGGeacht NOJG lid,

U heeft ongetwijfeld geconstateerd dat we momenteel te maken met een technische storing in ons nieuwe automatiseringssysteem, waardoor wellicht velen onder u het betalingsproces m.b.t. het lidmaatschap en vervolgens de aanvraag van de verzekering niet kunnen voltooien.

Het automatiseringsbedrijf is druk bezig om de actuele problemen z.s.m. te verhelpen.

Alle betrokkenen werken momenteel met man en macht om u op zeer korte termijn alsnog van een betaalverzoek te voorzien. Om die reden zijn we dan ook genoodzaakt om de communicatie tijdelijk op een andere wijze te laten verlopen, dan dat u van ons gewend bent.

U kunt nu voor dringende spoedgevallen t.a.v. de aanvraag van de verzekering, telefonisch contact opnemen met:

Penningmeester:
Marion Logtenberg tel. 06-20348108

Landelijke bestuursleden:
Eric Römers : tel. 06-53361203
Maurice Stassen bij voorkeur per mail m.stassen@nojg.nl

We hopen u zeer binnenkort middels persoonlijk contact weer van dienst te kunnen zijn, zoals u dit van ons gewend bent, via het telefoonnummer van het secretariaat en email adres.
——————————
P.S.
Bent u in het bezit van een 3 jarig Duits verzekeringsbewijs geldig tot 2024 of 2025, dan wordt u binnenkort via Ecclesia van een Nederlands bewijs 2023-2024 voorzien.

Wij vragen u met klem om het lidmaatschap c.q. verzekering niet op eigen initiatief op rekening van de NOJG over te maken, want dat brengt zoveel extra werk met zich mee, wat wij nu gezien de vele werkzaamheden, niet kunnen verwerken.

 

Hopende op uw begrip in deze.

Bestuur NOJG